REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

EXCLUSIV! Un infractor din Valu lui Traian vrea să se predea de teamă că va fi OMORÂT în Anglia!

EXCLUSIV! Un infractor din Valu lui Traian vrea să se predea de teamă că va fi OMORÂT în Anglia!

Replica API 15 iunie 2016 | 00:00 709

„Am furat 10.000 de euro de la un om. Mă predau! Ăştia vor să mă taie”

„Am furat 10.000 de euro de la un om. Mă predau! Ăştia vor să mă taie”

Anton Petcu

Incredibil! Un individ care şi-a făcut veacul pe la Valu lui Traian, cunoscut fiind pentru furturi din locuinţe şi din autoturisme, a ajuns să se roage să facă puşcărie în România. Acesta a fugit din ţară pentru a scăpa de judecată şi acum susţine că se află într-un centru pentru imigranţi din Anglia, acolo unde crede că va fi omorât! „Am furat 10.000 de euro de la un om, în România! Vreau să vin în ţară, recunosc toate infracţiunile. Aici vor să mă taie! Ajutaţi-mă, vă rog!” – este mesajul individului.

Anton Petcu a locuit o perioadă în Valu lui Traian, acolo unde a spart mai multe locuinţe şi a furat din autoturisme, mai multe dosare de cercetare penală fiind întocmite pe numele lui. Ulterior, acesta a avut o divergenţă cu o anumită Ramona C., făcând mai multe referiri la aceasta, cu trimiteri inclusiv la cartea scrisă de Andrei Ciobau „Suge-o, Ramona!”.

Potrivit oamenilor legii, el nu a mai fost văzut prin localitatea mai sus menţionată de circa 3 ani de zile, dar a fost confirmat faptul că a stat acolo şi are antecedente penale. Pe 25.11.2015 a fost trimis în judecată pentru furt, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanţa, parte vătămată fiind chiar Ramona C. Însă, încă din ianuarie 2016 şi până în prezent, cauza a tot fost amânată din pricina lipsei inculpatului, după care şi a părţii vătămate. Excentric din fire, Anton Petcu nu avea cum să nu se facă remarcat, oamenii din Valu ştiindu-l ca „ăla cu creastă mare şi cercei mulţi”.

Pe paginile sale de Facebook sunt postate fotografii care ilustrează petrecerile din Vamă la care a luat parte, stropite cu mult alcool şi somn pe asfalt. Numai că, după cum este precizat şi mai sus, s-a făcut linişte cu privire la tot ce înseamnă activitatea lui Petcu, ca şi cum fusese înghiţit de pământ. Pe 13 iunie, iată că apare un apel disperat la Primăria Constanţa, prin care tânărul de numai 21 de ani solicită autortităţilor să-l aducă în ţară întrucât va fi omorât!

„Mă predau! Ajutaţi-mă! Vor să mă TAIE şi să mă trimită BUCĂŢI acasă”

„Mă numesc Petcu Anton, născut pe 23.03.1995. Vreau să mă predau pentru infracţiunile care le-am făcut! Sunt într-un centru de imigrări din Anglia. Vă rog, ajutaţi-mă să vin acasă şi să îmi ispăşesc pedeapsa. Nu mai rezist să stau aici, înnebunesc!!! Lumea vrea să mă bată! Aud cum vorbesc despre mine că urmează să mă taie şi să mă trimită pe bucăţi acasă!

Vă rog, mă predau de bună voie şi îmi asum greşelile care le-am făcut şi sunt dispus să îmi ispăşesc toată sentinţa dacă e nevoie! Vă rog, ajutaţi-mă! Spuneţi-mi, ce pot face să îmi ispăşesc pedeapsa în România? Am furat 10 mii de euro de la un om şi cred că acum e aici şi vrea să îmi vândă ficatul ca să îşi recupereze banii. Vă rog, ajutaţi-mă cumva!”, este mesajul care a ajuns la Primărie. Menţionăm că tânărul a lăsat şi un număr de telefon, dar şi adresa unde se află. Reprezentanţii Administraţiei Locale au şi luat măsuri şi au trimis sesizarea către Daniel Bratu, din cadrul Poliţiei Locale, urmând a se lua măsurile ce se impun.

Liliana CHIRU, Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614