REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

EXCLUSIV: un om a fost împuşcat la o partidă de vânătoare în judeţul Constanţa

EXCLUSIV: un om a fost împuşcat la o partidă de vânătoare în judeţul Constanţa

Replica API 30 decembrie 2014 | 10:25 668

Distracţie cu ghinion, la Lipniţa

Distracţie cu ghinion, la Lipniţa

Sursa foto: travelsd.com

Vânătoare cu sfârşit dureros, la Lipniţa! Potrivit informaţiilor noastre, mai multe persoane s-au reunit zilele acestea pentru o porţie de „relaxare” tocmai bună de a întâmpina sărbătorile de iarnă. Mai exact, ar fi vorba de o partidă de vânătoare ce a fost organizată în zona localităţii constănţene Lipniţa. Numai că, din nefericire, un teribil accident s-a petrecut, unul dintre participanţi fiind împuşcat din greşeală. Acesta a ajuns la spital. Din câte se pare, potrivit surselor noastre, printre participanţi s-ar fi aflat şi afaceristul constănţean Marius Banu, dar şi alte persoane cunoscute în Constanţa. Vom reveni cu detalii!

Update

Partida de vânătoare, care s-a finalizat cu o spitalizare, s-a derulat în a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie anul curent. Potrivit informaţiilor noastre, este vorba despre un grup restrâns, de 3 persoane, care a vrut să vâneze gâşte sălbatice, în zona localităţii Lipniţa. Printre aceştia se afla şi Marius Banu, de 37 de ani, din Lipniţa, dar care locuieşte în Constanţa. Acesta, în timp ce participa la vânătoare, care era autorizată, a alunecat, moment în care arma cu alice s-a descărcat, atingându-i laba piciorului stâng. Cei aflaţi la faţa locului au solicitat un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la spital. În urma examenelor de specialitate, s-a constatat că Marius Banu nu a suferit leziuni osoase şi nu i-a fost pusă viaţa în pericol. Însă, a rămas sub supraveghere medicală. Oamenii legii din cadrul Serviciul Arme, Explozivi si Substanţe Periculoase al IPJ Constanţa au deschis un dosar de cerectare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218