REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

EXPLOZII la arena din Manchester! 22 de MORȚI!

EXPLOZII la arena din Manchester! 22 de MORȚI!

Replica API 23 mai 2017 | 10:58 516

Carnagiu în Anglia! Poliția din Manchester a intervenit în urma unui incident semnalat în jurul orei locale 22.45, ora 00.45 – ora României. O explozie violentă a zguduit Arena Manchester, chiar în timpul concertului Arianei Grande! Conform presei britanice, Adriana Grande a cântat ultima melodie și a plecat de pe scenă, iar la scurt timp s-a auzit o bubuitură groaznică, spun martorii.

Ziarul The Sun, care citează surse din anchetă, spune că explozia de la Manchester Arena ar fi fost provocată de o bombă cu cuie. Cuiele au fost folosite alături de dispozitivul exploziv pentru a provoca mai mari distrugeri.

Presa britanică spune că o a doua bombă ar fi fost descoperită în zona stației de metrou Victoria din Manchester. Bomba ar fi neexplodată, iar echipele de polițiști și pirotehniști ar fi intervenit deja

Poliția britanică anunță un prim bilanț, 19 morți și 50 de răniți în explozia de la arena din Manchester. Postul american NBC furnizase inițial un bilanț neconfirmat oficial, de 20 de morți și peste 100 de răniți.

UPDATE:

BBC, citat de b1.ro, anunță că în apropierea arenei a fost găsit un alt dispozitiv exploziv, care va fi detonat controlat.

Mai mulți martori citați de Daily Telegraph susțin că au văzut un atentator kamikaze, deci acesta ar putea fi un atentat sinucigaș.

UPDATE:

Un alt bilanț menționează moartea a 22 de persoane și peste 50 de răniți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi doresc ca toti acesti ratati sa moara , asa musulmanii de kkt care put a oaie !! sa i alungam din tara sa ne unim toti . Moarte lor .
4
1
anulati constructia viitorului cuibar de teroristi!vor veni ca mustele la cacat,atrasi de posibilitatea celebritatii.Ne garanteaza cineva ca nu suntem pe lista?suntem prea saraci sa cu probleme sa primim descreieratii astia in Bucuresti.sa nu uitam,suntem tara de crestini,restul umplutura tolerati.Puita de talibani fundamentalisti islamici sa-si faca altii,musulmanii sunt diferiti,religia lor propovaduieste atentatele.Priviti ce fac descreieratii astia in lume.care vrei moschee,tai-o in tarile arabe sau la turci.
3
0
cel mai bine fara religii dar noi nu putem sta fara sa pupam moaste sa credem intr-un zombi care invie in fiecare an de 2017 ori si una care a ramas gravida fara a avea contact doar cu porumbelu si la ailalti la fel cu un pedofil si barbatii pe primul loc
5
2
DRAGI EUROPENI, PANA NU-I FUTETI IN GURA SA RAMANA FARA DINTI PE TOTI MUSULMANII N-O SA AVETI LINISTE!!!
6
0
Sinane, sugi pula pana la cotor cu tot cu rasa ta imputita si spurcata !
4
0
Trebuie expulzati toti musulmanii din Europa altfel ne decima populatia, ne omoara tinerii si copii, de ce nu se trece la o masura radicala absolut necesara cu aceste specimene pe care nu-I pot numi oameni.
4
0
La fel de mult cred teroristii in Allah cat cred interlopii de la noi in Iisus Hristos. Sub paravanul unei asa zise religii,niste spurcaciuni isi fac de cap,asa este adevarul. Mereu oamenii de joasa speta se acopera cu cuvinte mari cum ar fi credinta,patriotism si altele.Scarbele dracului!
8
0
Pana il supara pe Putin sa faca bum tot Islamul domnule Sinan !!!
11
0
2245 - proasta dracului. Reportaj de cacat.
3
1
ora locala 22:45 tampito
7
0
era un dobitoc pe aici cu: islamul religia paci, cu un singur i.
10
2
Musulmanii sunt viitorul europei
3
25

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614