REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Făcea parte dintr-o GRUPARE INFRACŢIONALĂ în timp ce vecinii din Negru Vodă băgau mâna în foc pentru el

Făcea parte dintr-o GRUPARE INFRACŢIONALĂ în timp ce vecinii din Negru Vodă băgau mâna în foc pentru el

Replica API 25 august 2016 | 00:19 814

Aparenţele ÎNŞALĂ!

Aparenţele ÎNŞALĂ!

Iani Marian Cârlig este un tânăr din Negru Vodă pentru care vecinii băgau mâna în foc. La finele lunii iunie anul curent, aceştia au rămas înmărmuriţi când au văzut mascaţii că descind la domiciliul părinţilor săi. Însă, în cele din urmă, s-a dovedit că făcea parte dintr-o adevărată grupare infracţională, acum fiind trimis în judecată pentru trafic de minori.

Procurorii DIICOT Constanţa au efectuat mai multe percheziţii, miercuri 29 iunie, în municipiul Constanţa, Chirnogeni (1) dar şi în Negru Vodă (2). Este vorba despre Iani Cârlig Marian, care pusese bazele unei afaceri de tip videochat, beneficiind de pe urma prestaţiei a trei minore. Oamenii legii au luat la puricat imobilul din municipiu, casa părintească a lui Iani din Negru Vodă, o altă locuinţă din Negru Vodă şi alta din Chirnogeni. „Un copil cuminte, care nu a făcut probleme”, după cum susţin cunoscuţii lui. Acesta se pare că locuia şi în Negru Vodă, în casa părinţilor, dar şi în municipiul Constanţa, unde avea un frate vitreg. A intrat în cârdăşie cu mai mulţi indivizi şi astfel s-au apucat de ilegalităţi. „Nu ne aşteptam la aşa ceva. Familie respectabilă, el - un copil cu bun simţ. A învăţat bine şi stătea la calculator mereu. Dumnezeu ştie ce făcea... Am rămas uimiţi”, au mai spus locuitorii. Precizăm că Iani Marian Cîrlig a absolvit cursurile şcolii generale din Negru Vodă, apoi Liceul Teoretic din localitate, specializarea Matematică - Informatică. A luat bacalaureatul în anul 2006, cu media 7.06 . În urma percheziţiilor, oamenii legii au ridicat mai multe obiecte care au rolul de a ajuta în anchetă. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi arestat preventiv. Acum, pe 23 august anul curent, a fost trimis în judecată pentru trafic de minori alături de Gheorghiţă Cătălin Vanghele, Remy Lucian Cîrlig, Dragoş Nicolae Greceanu, Marius Marcel Iacobescu şi Ionelia Petronela Răduţ. Fetele exploatate, care s-au constituit părţi civile în proces sunt: Georgiana Mădălina M., Alexandra Gabriela B. şi Eugenia P.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218