REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Făgădău, nemulţumit de conducerea portului: Tot ce se întâmplă acolo are legătură directă cu oraşul

Făgădău, nemulţumit de conducerea portului: Tot ce se întâmplă acolo are legătură directă cu oraşul

Replica API 16 martie 2016 | 22:39 406

Nu profitul înseamnă totul

Nu profitul înseamnă totul

Decebal Făgădău a declarat ieri că, atâta timp cât va fi primar, nu e interesat de preluarea vreunei participaţii la compania portuară, atâta timp cât acest lucru s-ar putea face acum doar prin cumpărare, după decizia Curţii Constituţionale, care a anulat transferul de acţiuni către municipalitate. Primarul Constanţei a spus că nu este mulţumit de managementul şi strategia de dezvoltare a portului, în condiţiile în care tot ce se întâmplă acolo afectează direct oraşul.

„Trebuie să avem discuţii cu toţi operatorii portuari, chiar dacă nu înţeleg de ce compania de administrare vrea doar un profit din ce în ce mai mare, în loc să-l dirijeze şi către oraş. Nu profitul maxim trebuie să fie paramaetrul unui management bun. Sunt porţiuni întregi în port unde nu mişcă o macara, deşi ar trebui să fie un furnicar acolo. Nu înţeleg nici acel gard care separă portul de oraş, n-am văzut aşa ceva în Europa, nu-i înţeleg menirea. Trebuie păstrat un echilibru între ceea ce există deja şi dorinţele de dezvoltare a portului. Nu sunt mulţumit de cum stau lucrurile. Pot să judec managementul APC după numărul de greve şi proteste, activitatea care se vede cu ochiul liber, până şi prin faptul că nu au încă un master plan. Tot ce se întâmplă în port are legătură directă cu oraşul. Dacă 500 de oameni îşi pierd locurile de muncă în port, ei vin direct la primărie”, a spus Făgădău.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367