REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Firma în care Mugur Ciuvică era asociat cu fiica lui Voiculescu se închide

Firma în care Mugur Ciuvică era asociat cu fiica lui Voiculescu se închide

Replica API 6 iunie 2011 | 00:00 3086

Afacerea cu mostivuitoare a analistului, ţeapă pentru stat

Afacerea cu mostivuitoare a analistului, ţeapă pentru stat

Deşi n-ai crede, Mugur Ciuvică există şi în afara sticlelor de televizor, fie că vorbim de Realitatea, Antena, TVR etc. Analistul prezent non-stop în studiourile de televiziune a găsit, în mod miraculos, timp şi pentru afaceri, chiar dacă şi-a pasat, discret, firmele pe numele apropiaţilor săi, pentru a nu-şi ştirbi aura de inchizitor şef. Iar dacă ne uităm mai atent la societăţile comerciale înfiinţate de Ciuvică, îi înţelegem şi mai bine nevoia de discreţie. Astfel, SC Cert Media SRL din Bucureşti, pe care justiţiarul televizat Mugur Ciuvică a înfiinţat-o în octombrie 2005 alături de Camelia Rodica Voiculescu, fiica mogulului Dan Voiculescu, urmează a fi dizolvată, după ce Oficiul pentru Registrul Comerţului a depus deja o cerere în acest sens la Tribunalul Bucureşti.

Firma care se ocupa, teoretic, de activităţi juridice şi contabilitate, a înregistrat numai pierderi de la înfiinţare, fiind condusă în prezent de Mihai Bodiu, apropiat al lui Mugur Ciuvică şi vicepreşedinte al Grupului de Investigaţii Politice (GIP), structură înfiinţată de fostul consilier prezidenţial al lui Emil Constantinescu. Interesant este că Ciuvică şi fata lui Voiculescu au devenit parteneri de afaceri în plin scandal mediatic între acesta şi mogulul Felix. Altfel spus, la vedere pentru proşti, Mugur Ciuvică îl făcea securist şi moştenitor al banilor lui Ceauşescu pe Dan Voiculescu, care l-ar fi dat şi în judecată pentru aceste afirmaţii, iar după închiderea programului TV mai parafa o afacere cu fata Camelia Rodica. Nu numai Cert Media SRL are probleme. Principala societate comercială deţinută de Mugur Ciuvică, dacă e să ne raportăm la veniturile aduse, este executată silit de Fiscul puterii pe care analistul nostru o înfierează fără tăgadă, non stop şi în reluare. SC Armstrong Elevatoare SRL, tot din Bucureşti, a fost înfiinţată de Mugur Ciuvică în septembrie 2003, alături de prietenul său, Dorel Lucian Gheorgiu; în februarie 2007, Mugur Ciuvică a cesionat partea sa din firmă concubinei sale, Cătălina Elena Naghi, justiţiarul părăsind astfel, scriptic, lumea nebuloasă a afacerilor. Armstrong Elevatoare SRL are un domeniu de activitate cât se poate de inedit, mai ales pentru un analist atât de rasat cum e Ciuvică: închiriere şi leasing de motostivuitoare, transpalete, accesorii de manipulare şi ridicare etc. Firma lui Mugur Ciuvică a "ridicat" profit an de an, dar nu s-a mai deranjat şi cu plata datoriilor către stat. Potrivit Ministerului de Finanţe, SC Armstrong Elevatoare SRL figura, la data de 31.03.2011, cu datorii neachitate la bugetele de stat în valoare de 177.505 lei, firma de stivuitoare a războinicul dreptăţii Ciuvică aflându-se în executare silită. Cât despre termenul de războinic folosit mai sus, vă asigurăm că nu are nevoie de ghilimele, dintr-un motiv foarte simplu şi la fel de inedit, legat de analistul stivuitor contabil Ciuvică: onorabilul Mugur Cristian Ciuvică este, din noiembrie 2000, prin decret al preşedintelui României, mândru posesor al Ordinului Naţional Serviciul Credincios în grad de Mare Ofiţer.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem nevoie de oameni ca domnul Ciuvica , va multumesc ca existati !
0
0
Ciordica, asta, trebuie, obligatoriu, inchis. Seara de seara il pupa in cur pe Voiculescu. Este scirbos, libidinosul.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102