REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fostul ministru Nemirschi A POVESTIT TOT în instanţă: Alexandra Stan şi Marcel Prodan s-au bătut şi s-au înjurat ca la uşa cortului

Fostul ministru Nemirschi A POVESTIT TOT în instanţă: Alexandra Stan şi Marcel Prodan s-au bătut şi s-au înjurat ca la uşa cortului

Replica API 4 decembrie 2015 | 12:55 6526

Cântăreaţa care l-a despărţit pe impresar de nevastă cere daune colosale

Cântăreaţa care l-a despărţit pe impresar de nevastă cere daune colosale

Alexandra Stan, din nou la Judecătoria Constanţa! Joi, 3 decembrie, a avut loc un nou termen în dosarul în care fostul impresar şi iubit al artistei, Marcel Prodan, este acuzat de loviri sau alte violenţe, iar Alexandra Stan s-a constituit parte civilă. Fostul viceprimar al Constanţei şi ex-ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, a fost şi el prezent în sala de judecată şi a făcut declaraţii, în calitate de martor. Cuplul Alexandra -Marcel a fost foarte apropiat de Nicolae Nemirschi, deoarece acesta este tată lui Andrei, asociatul lui Prodan la casa de discuri. Fostul ministru a aflat imediat despre scandalul dintre cei doi, ce a avut loc în vara lui 2013, fiind sunat imediat chiar de Marcel Prodan, care i s-a destăinuit.

„Am primit un telefon de la Marcel Prodan, era speriat, mi-a spus că s-a certat cu Alexandra, că s-au bătut şi că se îndreptau spre spital. I-am spus să meargă la poliţie. Atunci când am ajuns la spital, am văzut-o pe Alexandra. Nici unul din ei nu mi-a dat multe detalii despre ce se întâmplase. Am observat-o pe Alexandra, gravitatea loviturilor nu părea mare la acel moment, faţă de momentele ulterioare. Referitor la inculpat, avea urme, pete de roşeaţă pe faţă.

Alexandra a fost la oftalmolog, dar vederea nu i-a fost afectată. De la cei doi am înţeles că s-au certat pentru că partea civilă urma să susţină un concert, iar la repetiţii Marcel i-a reprăşat că falsează şi că nu face lecţii de canto. A izbucnit cearta între cei doi, iar Marcel voia s-o duca acasă, mai ales că la studio erau şi alte persoane. S-au dus spre apartament, apoi s-au răzgândit şi urmau să se ducă spre Valu lui Traian. Partea civilă l-a lovit pe inculpat, a tras cu mâna de volan în timp ce acesta conducea. În momentul acela, Marcel a lovit-o în zona ochiului pe partea civilă, instinctiv“, a povestit Nicolae Nemirschi.

„Am ajuns cu Alexandra la apartament, a venit şi Marcel. Au început să se certe şi s-au înjurat de faţă cu mine. El a adus în discuţie şi copilul lui. Încercam să găsim soluţii având în vedere că Alexandra urma să susţină un concert. În final, Alexandra s-a liniştit. În legătură cu relaţia dintre cei doi, menţionez că aveau o relaţie nu doar profesională, ci şi de concubinaj. Marcel a renunţat la căsătorie pentru Alexandra.

Andrei Nemirschi este fiul meu, era asociatul lui Marcel. Nu era în ţară la acel moment. Din câte ştiu, ea nu avea nici o problemă cu sumele care i se cuveneau. I-am privit pe amândoi ca pe copiii mei. Menţionez că Alexandra l-a înjurat pe Marcel în legătură cu copilul lui, iar el s-a enervat şi a scuipat-o. I-am sugerat Alexandrei să susţină în continuare concertele pe care le avea în ziua următoare şi i-am sugerat să-şi pună ochelari de soare, pentru că urmele ei nu erau foarte vizibile la acel moment“, a completat Nemirschi.

La Judecătorie, în acelaşi dosar, în calitate de martor a fost prezentă şi Adina Prodan, fosta soţie a impresarului Marcel Prodan. Aceasta le-a spus judecătorilor: „Am divorţat în 2011, iar pe Alexandra o cunoşteam din pricina relaţiilor pe care le avea cu Marcel. Am aflat de la televizor (n.red. - despre scandal), nu mi-a venit să cred. L-am sunat pe Marcel şi mi-a spus că ea l-a lovit în maşina şi că i-a tras de volan“. Mai mult, aceasta a mai spus în sala de judecată că Alexandra Stan este motivul pentru care a divorţat de soţul ei.

„Eram căsătoriţi când Marcel a început colaborarea cu Alexandra. Marcel era şi într-o relaţie personală cu Alexandra, acesta fiind şi motivul pentru care ne-am despărţit. Mi-am dat seama de relaţie pentru că Marcel era absent, iar numele Alexandrei apărea şi în cercul nostru de prieteni“, a povestit Adina Prodan.

De precizat că Alexandra Stan insistă să-l pedepsească pe cel despre care spune că a bătut-o în vara anului 2013 şi nu se mulţumeşte doar cu o posibilă condamnare. Alexandra Stan îi va cere daune de un milion de euro. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 4 februarie. Reamintim că Alexandra Stan susţine că a trecut prin momente grele, în vara anului 2013, după ce a fost bătută de iubitul ei, care-i era şi impresar, Marcel Prodan. În urma bătăii, Prodan s-a ales cu o plângere penală pentru loviri şi şantaj, instrumentată de procurorii constănţeni, dar rezoluţia a fost în favoarea impresarului, aceea de NUP (neînceperea urmăririi penale).

Pe de altă parte, fostul iubit şi celălalt fost impresar, Andrei Nemirschi, au deschis, pe numele Alexandrei Stan, o acţiune în instanţă, dorind, astfel, să obţină de la artistă o serie de drepturi de autor şi alte drepturi conexe. Nici cântăreaţa nu s-a lăsat mai prejos şi a formulat contestaţie împotriva rezoluţiei procurorilor. Alexandra a câştigat procesul cu Prodan în ceea ce priveşte drepturile de autor, în 2014, însă nu acelaşi noroc l-a avut în ceea ce priveşte plângerea acesteia formulată la Judecătoria Constanţa împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată a lui Prodan. Magistraţii constănţeni i-au respins, în vara anului 2014, acţiunea ca nefondată, soluţia fiind definitivă. Ulterior, cântăreaţa a depus o nouă plângere, numai pentru loviri sau alte violenţe, fără şantaj, care a fost admisă de magistraţi.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367