REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Fotomodelul trecut în acte ca pilot era să ajungă şefă la Aeroportul Kogălniceanu

Fotomodelul trecut în acte ca pilot era să ajungă şefă la Aeroportul Kogălniceanu

Replica API 19 noiembrie 2015 | 00:21 1475

Cu asemenea guvernanţi, e o minune că mai existăm ca ţară

Cu asemenea guvernanţi, e o minune că mai existăm ca ţară

Cristina Alexandra Florea (Sursa foto: modelmayhem.com)/ Alexandra Florea, Bogdan Artagea şi Corina Martin/ Dragoş Tiţea

Sexy- consiliera de la Ministerul Transporturilor, trecută astă vară în acte ca pilot pentru a putea zbura la mare cu elicopterul, alături de şeful său, fostul secretar de stat Dragoş Tiţea, trebuia să fie numită şi la conducerea aeroportului din Constanţa. Nu e nici o glumă, fotomodelul Cristina Alexandra Florea, absolventă de Litere şi specializată în dat frumos în poze, cu supracalificare în penal, prin intermediul lui Tiţea, a participat la concursul pentru ocuparea unui post de administrator la Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA Constanţa. Un ciudat din Ministerul Transporturilor, probabil singurul întreg la minte de pe acolo, a respins-o însă pe sexy consiliera Florea, urmarea acestei decizii „necugetate” putând fi constatarea că aeroportul încă mai există, de bine, de rău, la locul ştiut.

Potrivit unui anunţ nedatat, publicat pe site-ul aeroportului, Ministerul Transporturilor, prin Comisia pentru selecţia membrilor consiliilor de administraţie pentru societăţile comerciale, a hotărât, în cazul Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA, respingerea dosarelor încrise în concurs a candidaţilor Alexandru Ilinca, Cristina Alexandra Florea şi Toader Dan. La fiecare în parte, respingerea era argumentată după cum urmează: „lipsă dovadă experienţă în administrarea/ managementul unor întreprinderi publice sau societăţi comerciale profitabile din domeniul de activitate al SN Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu SA”.

Interesant este că incompetentul Dan Toader, aşa cum îl stabilea atunci comisia de la Transporturi, a ajuns în cele din urmă administrator la aeroportul constănţean, probabil când singurul întreg la minte de pe la ministerul ăla nu era la serviciu. Revenind la Cristina Alexandra Florea, reamintim că este fotomodel profesionist, cu următoarele date de identificare: înălţime 1,74 m, 84 cm sâni, 59 cm talie, 89 cm şolduri, blondă, ochi căprui, 26 de ani. Este fiică de poliţist, absolventă de Litere, iar din 2014 consilier personal şi şefă de cabinet a fostului secretar de stat PSD Dragoş Ţiţea, patron de păcănele pus să coordoneze, cu atâta competenţă şi profesionalism, întregul domeniu aero-naval din România.

În iulie a.c., Tiţea şi-a luat copiii şi sexy consiliera în elicopterul Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă şi i-a plimbat de pe aeroportul Băneasa până la Constanţa, după care aparatul de zbor al statului s-a întors fără nici un pasager în Bucureşti. Inteligent, secretarul de stat care a devenit fost după această escapadă a cerut ca fiul său de 13 ani şi sexoasa consilieră să fie trecuţi ca piloţi în fişele de zbor ale elicopterului.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369