REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Guvernul îşi asumă responsabilitatea reabilitării Cazinoului Constanţa şi promite teleschiul nautic închipuit de Mazăre

Guvernul îşi asumă responsabilitatea reabilitării Cazinoului Constanţa şi promite teleschiul nautic închipuit de Mazăre

Replica API 30 septembrie 2014 | 00:59 261

Dacă tot vine campania,

Dacă tot vine campania,

Consilierii municipali vor vota în data de 2 octombrie, atunci când sunt convocaţi în şedinţă, un proiect de hotărâre privind transmiterea imobilului teren şi construcţie „Cazino Constanţa” aparţinând domeniului privat al municipiului Constanţa din administrarea Consiliului local al municipiului în administrarea Companiei Naţionale de Investiţii SA.

Cu alte cuvinte, povestea parcă fără sfârşit a Cazinoului care se năruie sub privirile constănţenilor ajunge din nou în „ograda” Capitalei, cu promisiuni ferme de la vicepremierul Liviu Dragnea că monumentul va fi reabilitat! Potrivit unor surse, urmare a unor discuţii între primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi vicepremierul Liviu Dragnea, Cazinoul va fi reabilitat cu bani din „mărinimia” guvernamentală, iar „la pachet” cu această investiţie Constanţa va avea şi basin olimpic de înot şi sală polivalentă. În plus, spun sursele noastre, guvernanţii i-ar fi promis primarului Radu Mazăre că se vor implica în realizarea proiectului „şosea de coastă”, ba mai mult, iau în serios şi o idee mai veche a edilului de la malul mării: teleschiu nautic pe malul lacului Siutghiol, în staţiunea Mamaia. Proiectul teleschiului, prezentat acum câţiva ani de Mazăre, nu a mai devenit realitate pentru că... nu au fost bani! Revenind la povestea Cazinoului, reabilitarea lui s-ar ridica la peste 9,4 milioane de euro, din câte au estimate reprezentanţii Primăriei Constanţa. „Pentru ca celor de la Compania Naţională de Investiţii SA să le vină mai uşor, să nu se irosească timp, primăria va pune la dispoziţie toate studiile care au fost realizate în vederea accesării de fonduri europene”, au mai precizat sursele noastre.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102