REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Imagini deplorabile ale Constanței, „un oraș murdar, lăsat în uitare”

Imagini deplorabile ale Constanței, „un oraș murdar, lăsat în uitare”

Replica API 22 februarie 2016 | 23:31 882

Urbea tomitană, aşa cum o ştim cu toţii

Urbea tomitană, aşa cum o ştim cu toţii

Nu este o noutate stadiul deplorabil în care se complace mare parte din municipiul Constanța. Bălți pe trotuare, scări distruse, gunoaie la tot pasul, locuri de joacă pentru copii de bagă spaima în tine. Constănțenii blamează autoritățile și se plâng de ignoranța acestora vizavi de situația jalnică în care se regăsește, actualmente, orașul.

Un constănțean a reușit să surprindă în imagini diferite zone ale municipiului. De la principalele bulevarde ale orașului, până la locurile de joacă pentru copii, C.C. a imortalizat, în zi și în noapte, adevărata față a orașului. Ca și titlu de prezentare al imaginilor postate pe un site de socializare, constănțeanul a folosit construcția „CONSTANȚA – așa cum o știm prea bine și ne este rușine”. Imaginile au stârnit mare vâlvă în rândul constănțenilor, aceștia declarându-se dezamăgiți de ineficiența de care dau în continuare dovadă autoritățile. „Constanța, un oraș murdar, lăsat în uitare. Trece peste el negura, timpul, cu edificii gata de prăbușire, cu autobuze pline de șuţi de buzunare, dar cu edili care au replică la orice, care se gândesc întâi la ei. Oricum mai aproape au maieul decât paltonul!”, a fost constatarea unui constănțean. „Nu cred că există o stradă care să arate cum trebuie. Păcat”, a menționat un altul. „Păcat de orașul nostru! Ar vrea mulți să aibă ce avem noi”, a adăugat M.M.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108