REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Imagini INCREDIBILE la Năvodari! Alergat de Poliţie, S-A RĂSTURNAT!

Imagini INCREDIBILE la Năvodari! Alergat de Poliţie, S-A RĂSTURNAT!

Replica API 10 aprilie 2017 | 12:11 1283

Situaţie incredibilă la Năvodari! Două accidente rutiere au avut loc duminică seara, în condiţii cel puţin dubioase! Primul accident a avut loc la ieşire din Năvodari, spre Lumina, o maşină ieşind "în decor" după ce s-a izbit de sensul giratoriu.

Al doilea incident s-a petrecut pe străzile oraşului în momentul în care Poliţia a încercat să oprească un conducător auto. Acesta a refuzat, a urmat o cursă prin oraş, şoferul încăpăţânat (din câte se pare băut), lovind alte două autoturisme, după care... S-A RĂSTURNAT!

Potrivit polițiștilor, la data de 09.04.2017, ora 20.26, C.E., în vârstă de 25 de ani, din orașul Năvodari, a condus un autoturism, pe strada Albinelor din orașul Năvodari, iar într-o curbă s-a răsturnat, intrând în coliziune cu alte două autoturisme parcate. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto care a fost transportat cu ambulanța la spital. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcool scop și recoltarea de probe biologice, astfel încât polițiștii rutieri au întocmit dosar penal.

A.C.

sursa foto: Costel Aurelian Dumitraşcu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uyi mata era drogata cand te a facut! Nu ai luat cazu in gura cum trebuie ca sa iti dak seama ca nu era drogat, si nici pietenii lui! Asa ca dai din tenesi ca furi curent grav! Toata lumea face speculati si com de kkt fata sa stiti adevarul
0
0
Dragilor, in orasul Navodari politia este corupta, niste domni fara studii si analfabeti care sunt defapt in Politia Locala.Este un oras in care nu se respecta legea sub nicio forma.Acest oras este creat pe SPAGA .Rectific ca acest comentariu nu are nicio relevanta la incidentil intamplat.
2
0
Ca peste tot in judet, si pe dl. Primare de la Namolari il doare fix in pix de probleme reale ale cetatenilor. PSD-ul cel corupt si cocalarii care l-au votat sunt de vina. Cat despre baietasi ce sa vorbim, raman for ever la acest stadiu. Problema reala este ca orasele 'muncitoresti' sau transformat in orase shaormaresti cu PSD-esti la carma.
1
0
Navodari , oras muncitoresc unde baietasii de cartier vor sa faca legea. Cat despre politie ce sa mai vb .? Dupa ce stai la masa cu baietasii.....!?!?
2
0
Daca cel cu masina rasturnata se numeste Coman, scapa in mod sigur. Poate oricand invoca un avansat grad de retard, figura ajutandu-l perfect.
7
0
Si nu a murit ala de s-a rasturnat? Pacat
6
1
Era un tigan cu opel cu numere de Bulgaria
11
2
Domnule Primar, Chelaru Florin, va rugam sa luati masuri pentru remedierea problemelor de pe drumul Navodari-Lumina. D-vs si mai mari consilieri pe unde circulati? Chiar nu vedeti problemele? Sau va scuzati ca nu puteti interveni pentru ca firma constructoare este in faliment? Sunteti partaj la accidentele care se intampla pe acest drum.....Numai bine.
8
0
vaca domnului , mergi prima data la scoala , apoi sa te exprimi . Cred ca ma-ta s-a ocupat mai mult de filipinezi decat de tine .
4
3
Politia din Navodari Putin le pasa,aseara pe la ora 23:30 in centru in fata la e caffe a fost un mic scandal iar politia a trecut fix pe langa scandal de parca ar fii fost ceva normal
4
4
Era baeat,consumase droguri si s-au gasit droguri in masina.Imediat au aparut si prietenii lui si ei pareau consumatori de droguri,o foi fost dealerul...
13
1
Numai in romania poti sa conduci beat, sa fugi de politie si lumea sa dea vina pe politisti, sunteti penibili si nu aveti ce cauta intr-o societate, plecati in pl mea in padure
40
1
I-a alergat politia in tenisi?Alergat in titlu cred ca mergea in ghilimele!
7
4
Politisti vai mama lor sunt la Navodari cand trebuie nu ia masuri s au imvatat sa dea amenzi pt toate cacaturile sisa taie procese verbale si in lipsa daca se poate .Au putere si astia de la locala care nu stiu ce scoala au facut .Cunosc persoane care de la pasnici au devenit politisti locali .Asa se alearga prin oras dupa o masina ? Daca le sarea in fata vreun copil lor sau celui cu masina rasturnata .
6
10
La 2 accidente in aceeasi zi, Navodari se incadreaza la categoria oras de mare trafic. Felicitari domnule primar, Titan Ice, alta viata !
9
1
Asta a facut scoala de soferi cu Cristi P. Alba, vai mama lor.
5
3
baietii chiar au impresia ca sunt stapanii populatiei. ies la adunat bani din amenzi. a ajusn lumea sa fuga sa se rastarne. mai bine s-ar preocupa ca durmurile sunt proaste, s-au facut imbuntataitir chipurile si din 3 benzi a ramas 1 la sensurile giratorii si eu fugaresc lumea pe strada si stau in boscheti sa prinda cica vitezomanii. aia cu vietze mari aia sunt prietenii lor nu platesc.
4
19
Numai pot vinde tigari netimbrate de ei
13
2
I. Primul accident a fost implicat Maruntoiu Ionel, era urmarit de ANAF Antifrauda, face evaziune cu spatiile com din Piata!
7
0
fierbea sangele in ei ! ciutani de 18 ani! niste cacaciosi , pe banii llu mami!
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108