REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Imamul din Cumpăna, evacuat din locuinţa ANL pentru fals în declaraţia pe proprie răspundere

Imamul din Cumpăna, evacuat din locuinţa ANL pentru fals în declaraţia pe proprie răspundere

Replica API 21 martie 2016 | 22:22 1044

Primarul Mariana Gâju: „Nu a apucat să stea în apartament mai mult de o lună”

Primarul Mariana Gâju: „Nu a apucat să stea în apartament mai mult de o lună”

Nurla Ozghin / document care atestă proprietatea

Situaţie de necrezut în comuna Cumpăna, protagonistul fiind o faţă bisericească. La mijloc este vorba despre un fals în declaraţii, după cum ne-a confirmat chiar primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. Edilul a precizat că tocmai presa i-a sesizat fărădelegea, iar din verificări, a rezultat că, într-adevăr, imamul din localitate a depus la dosarul pentru un apartament ANL un document care nu corespunde cu realitatea, aşa încât a luat de urgenţă măsurile care se impun.

În comuna Cumpăna, în ultimii ani, au fost construite mai multe blocuri în regim ANL, fapt primit cu bucurie de tinerele familii doritoare să locuiască în propriile case. Vestea a surâs şi imamului din localitate, Nurla Ozghin, tânăr cap de familie, dorinic să aibă propriul cămin. Aşa cum arată şi înscrisurile Primăriei Cumpăna, Nurla a depus solicitare la primărie în vederea obţinerii unui apartament.

A cumulat un număr mare de puncte şi i-a fost repartizat şi un astfel de apartament, numai că unul dintre înscrisurile depuse la dosar este un fals dovedit, după cum ne-au confirmat şi reprezentanţii primăriei. „A fost evacuat din locuinţă deoarece nu respectase contractul. Nu a apucat să stea în apartament mai mult de o lună. Declaraţia pe proprie răspundere pe care o depusese la dosar nu corespundea cu realitatea”, ne-a precizat, referitor la acest subiect, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

În fapt, Nurla Ozghin a prezentat la dosar o declaraţie pe propria răspundere conform căreia nu deţine/ nu a deţinut vreo proprietate (construcție sau teren), condiţie impusă de lege la atribuirea locuinţelor în regim ANL. Adevărul este însă altul, iar „Replica” de Constanţa are şi dovada: un document din care reiese, negru pe alb, că Nurla Ozghin a cumpărat, la sfârşitul anului 2008, un teren la Tuzla, pe strada Răsăritului nr.34, lot 2. Reamintim că imamul la care facem referire a candidat, anul trecut, pentru funcţia de Muftiu al Muftiatului Cultului Musulman din România.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aproape toti preoti au de ales intre:1.O viata in saracie si umilinta urmata de promisiunea vieti de apoi sau 2 O viata in lux,belsug si pozitie sociala dar fara viata de dupa moarte.Si cum sunt oameni nu sfinti aleg viata asta cea viitoare o lasa enoriasilor.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102