REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

În comă, după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni: "L-a aruncat mai mulţi metri, i-au zburat dinţii din gură"

În comă, după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni: "L-a aruncat mai mulţi metri, i-au zburat dinţii din gură"

Replica API 24 aprilie 2014 | 00:00 326

Lovitură cruntă, de ziua lui

Lovitură cruntă, de ziua lui

Sânge pe asfalt, poliţie, cadre medicale şi oameni agitaţi, la doi paşi de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA). Un tânăr, de 29 de ani, din Constanţa, a fost lovit în plin de un atoturism marca Volkswagen Golf pe marcajul pietonal şi aruncat la câţiva metri. În zi sfântă, Bogdan Aniţei a vrut să meargă la Forţele de Muncă, dar a ajuns în atenţia medicilor, starea lui fiind una comatoasă. În plus, joi, 24 aprilie, tânărul împlineşte 29 de ani.

"A fost aruncat mai mulţi metri, avea gura distrusă, toţi dinţii i-au rămas pe asfalt...", sunt declaraţiile celor care au asistat la teribila scenă. Vorbim despre un accident rutier ce s-a petrecut miercuri, 23 aprilie, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, aproape de strada Suceava. Bogdan Aniţei se îndrepta către Forţele de Muncă, dar a fost izbit în plin de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni. Participanţii la trafic au oprit şi au sărit să-i acorde tânărului primul ajutor. L-au şters cu şerveţele umede şi au sunat la 112. În plus, o femeie a căutat în mapa ce se afla lângă el, a găsit un număr de telefon şi a sunat acasă, mama tânărului ajungând într-un suflet la faţa locului. "M-au sunat de aici oamenii şi am venit într-un suflet. Se ducea la Forţele de Muncă sau se întorcea, nici eu nu mai ştiu. Mâine (joi - n.r.) este ziua lui de naştere, împlineşte 29 de ani", a spus femeia. Martorii erau îngroziţi de cele văzute. "Mapa era pe cealaltă bandă, am luat-o şi am sunat pe cineva din familie. Am lăsat maşina şi am venit repede, să vedem dacă putem face ceva. Au mai venit nişte fete, i-au acordat acolo primul ajutor. Gura îi este distrusă, dinţii sunt pe jos, i-au zburat din gură. Era foarte palid, inert şi, doar într-un târziu, a început să dea din cap şi să mişte. L-a aruncat mai mulţi metri, nu ştiu dacă avea viteză (maşina care l-a lovit - n.r.)", a spus o femeie. Şoferul, Hristu Gicu, a recunoscut că victima se afla pe trecere, dar nu a dorit să dea declaraţii, spunând că este foarte speriat. "În data de 23.04.2014, în jurul orelor 13.54, H.G., de 46 ani din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, dinspre strada Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu, pe banda numărul 4 şi ajungând în dreptul blocului T7 a surprins şi accidentat pe A. B., de 28 ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului", au declarat poliţiştii rutieri. Acesta a fost transportat la spital, fiind în stare comatoasă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218