REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Încă o mostră de nesimţire şi de ignorare a legii! Cu Tico la plimbare prin Parcul Tăbăcărie

Încă o mostră de nesimţire şi de ignorare a legii! Cu Tico la plimbare prin Parcul Tăbăcărie

Replica API 6 octombrie 2016 | 08:17 272

Constănţenii nu se învaţă minte!

Constănţenii nu se învaţă minte!

Constănţenii nu se învaţă minte şi pace! După ce mai mulţi şoferi au fost identificaţi de către oamenii legii şi sancţionaţi întrucât au intrat cu maşinile în parcul Tăbăcărie, iată că istoria se repetă! Pe 2 octombrie, un Tico a fost fotografiat în aceeaşi ipostază, imaginile fiind postatate pe pagina de Facebook Şoferi model vs Pericole în Trafic.

„CT - 30 - MIK.Văzut ieri (2 ocrombrie – n.r.) în Parcul Tăbăcărie. Face şcoala de şoferi cu Tico sau înlocuieşte trenuleţul”, este mesajul care însoţeşte imaginile surprinse de o constănţeancă, Doina B. În continuare, cel mai probabil, aşa cum s-a întâmplat şi în alte cazuri, Poliţia Locală se va autosesiza şi va lua măsurile ce se impun. Amintim şi faptul că trei autoturisme au fost surprinse, pe 24 august anul curent, în timp ce rulau pe aleile din Parcul Tăbăcărie. Poliţiştii locali au demarat cercetările şi au reuşit să-l identifice pe unul dintre şoferi, fiind vorba de proprietarul vehiculului căruia i se vede numărul de înmatriculare în video. Ulterior, s-au prezentat şi ceilalţi doi la Poliţie.

„Da, au fost identificaţi şi invitaţi la sediul Poliţei Locale, unde au dat declaraţii cu privire la eveniment şi au fost sancţionaţi contravenţional conform legislaţiei în vigoare, respectiv codul rutier – nerespectarea indicatoarelor. Sancţiunea este de 2 puncte amendă şi 2 puncte la permisul de conducere”, a declarat, pentru „Replica”, la acea dată, Dan Baltag, şeful Serviciului Control Trafic Rutier (SCTR) din cadrul Primăriei Constanţa. Şi nu este singurul eveniment de acest gen. Tot în august, un alt vehicul a fost filmat în timp ce se afla pe aelile din parc, în timp ce altele erau parcate pe spaţiile verzi.

De menţionat este şi cazul lui Marcel Răducan. Acesta, la începutul lunii august anul curent, a blocat traficul pe bulevardul Tomis, pentru a-şi cumpăra ţigări! Bărbatul a fost surprins de către un alt participant în trafic în timp ce şi-a parcat bolidul în mijlocul bulevardului Tomis, în zona Sălii Sporturilor. Însă, tot în aceeaşi perioadă, a semănat panică în Satul de Vacanţă. Mai exact, a pătruns cu maşina pe poduleţ şi a făcut slalom printre turişti în încercarea de a coborî scările. Atunci a fost sancţionat pentru pătrundere pe sens interzis, cu 250 lei şi 2 puncte penalizare conform OUG 195/2002 R. Ulterior, după ce a comis şi fapta de pe bulevardul Tomis, individul s-a ales cu permisul de conducere anulat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102