REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Infractor în România, VIP în SUA: „Prinţul” proxenet Raţiu se laudă cu protecţia Masoneriei

Infractor în România, VIP în SUA: „Prinţul” proxenet Raţiu se laudă cu protecţia Masoneriei

Replica API 19 septembrie 2014 | 12:08 883

A fugit din Constanţa la invitaţia Marilor Loje din New York şi Washington

A fugit din Constanţa la invitaţia Marilor Loje din New York şi Washington

Proxenetul Andrei Valentin Prisecaru, care în luna noiembrie va face un an de zile de când dă cu tifla din New York autorităţilor româneşti, după ce a reuşit să fugă din ţară înainte de condamnarea definitivă la 3 ani de închisoare, continuă să se spargă în figuri, într-un stil de mare cocalar. Astfel, după avalanşa de poze cu el crăcit prin New York, cu mormane de dolari afişate ca ultimul manelist ori cu nefericite artiste precum Marina Voicu şi Rodica Popescu Bitănescu, prostite să se tragă în poze cu un proxenet, dar şi declaraţiile siropoase de amor către iubita lui minoră din Constanţa (spre binele bietei fete, sperăm să fie doar o glumă de prost gust…), aflăm şi cine stă în spatele evadării sale din România şi a huzurului pe care-l trăieşte în SUA. Proxenetul a postat ieri, pe contul său de Facebook, un mesaj de mulţumire, din care reiese că a ajuns la New York şi se află sub protecţia a două mari loje masonice americane.

„Mulţumesc pentru invitaţie şi protecţia acordată de către Marile Lojii Masonice din New York şi Washington, iar în mod special Noului Mare Maestru al Armeniei Gilbery Stepanian. El a fost în anul 2010 Venetabil al Lojii de Perfectiune Mithras din Washington şi foarte apropiat tatălui meu şi familiei mele de aici din America”, sună mesajul „prinţului” Raţiu, cu greşelile incluse. Acuma, nu ştim dacă, mai nou, masonii s-au apucat să adăpostească proxeneţi condamnaţi, transformându-şi palatele în sanctuare pentru toţi borfaşii din lumea asta care-şi leagă o tinichea de prinţ de coadă. Dacă aşa este, pot să-şi bage toată istoria lor romanţată în locul cu care par să trateze o hotărâre judecătorească definitivă, emisă într-un stat de drept precum România. Dacă nu- şi suntem tentaţi să credem că este doar o altă piesă din uriaşul puzzle al imposturii jucat de proxenetul în vârstă de 40 de ani- atunci poate se îndură vreun mason din lojele invocate să-l trimită pachet pe proxenet în România. N-ar fi greu, trebuie doar să-i spună că e invitat de onoare la o petrecere în avion a celor mai mari şi mai luminate capete imperiale din istoria universului, iar „prinţul” Raţiu şi-ar face deja un selfie pe scaun la clasa business să se laude pe Facebook, până să-şi termine omu’ vorbele.

Reamintim că His Royal Highness Prince Andrei Prisecaru Raţiu Von Hilttzenmayer Bey Balian of Constantinopol Kasparian of Armenia a fost condamnat de Curtea de Apel Constanţa la 3 ani de închisoare pentru proxenetism, după ce şi-a obligat fosta logodnică să se prostitueze. În prezent, „prinţul” se află pe lista celor mai căutaţi infractori din România, dar există şanse mici pentru puşcăriaşii mioritici de a se delecta cu prospătura roială, întrucât ţara noastră nu are acord de extrădare cu SUA. De aceea, vom asista probabil mult şi bine la maimuţărelile papiţoiului de pe Facebook, până se va găsi vreunul să mai aducă puţină dreptate pe lumea asta.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218