REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Înregistrări EXPLOZIVE cu Codruța Kovesi! REACȚIA DNA!

Înregistrări EXPLOZIVE cu Codruța Kovesi! REACȚIA DNA!

Replica API 19 iunie 2017 | 00:03 562

Direcția Națională Anticorupție are o primă reacție după înregistrările audio difuzate de Romania TV! ”Înregistrarea contine fragmente care au fost rostite de procurorul sef in mod public ori la sedintele de lucru cu procurorii unei sectii operative. Intre fragmentele respective au fost intercalate o serie de sintagme care nu ii apartin si care sunt menite sa distorsioneze grav continutul celor spuse”, se arată în comunicatul DNA.

De precizat că, potrivut Romania TV, înregistrarea ar fi avut loc după o şedinţă de bilanţ a DNA. Kovesi ar fi spus atunci, către procurorii DNA: "Uncheşelu, ştiţi ce îmi doresc. Să decapitaţi dosarul ala cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea. Am avut o discuţie la Cheile Grădiştei şi nu ştiu ce s-a întâmplat. M-am uitat şi eu pe datele statistice. DNA-ul anul trecut pe vremea asta avea mai multe dosare. Avem poliţişti în plus şi nimic. Fiecare ştiţi ce aveţi în lucru. Mă îngrijorează că nu iese nici un rechizitoriu. Unii s-au încurcat în lege trei rechizitorii şi gata”. Și lucrurile nu se opresc aici, conform înregistrărilor prezentate de televiziunea lui Sebastian Ghiță!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gibonii pesede sa tina gura cascata larg ca se pisa codrutza cu bolta
2
4
poate stie cum sa vandut Flota Romaniei.
11
2
Facaturi pesediste, nimic serios.
11
13
sa urgentati dosarele in instanta ,si sa urmariti rezolutiile ,ca asa se aude prn primarrile din comune constanta cu primari infractori ca vrea sa o lungeasca pana i se termina mandatul lui codruta ,dar prostii aia de la romania tv ei nu stiu ca de fapt ia facut reclama buna lui codruta ,sa vazut klar ca nu este cu doua fete ,cum este nenorocitul de base care nu se mai satura de pamant de la statiune din valu ,prin interpusi de primar care sarakul el trage ponoasele prin tribunal ,numai inima lui stie
12
8
NU MAI MERGETI SA O APARATI PE CODRUTA LULUTA MUITA???...ACUM ESTE MOMENTUL SA O PUPATI IN CUR MAI ADANC.PROSTII DRACULUI !!!...SI MAI ALES CEI CARE DATI LIKE NEGATIVE...DE PROSTI CA VOI MANIPULATI CU CAPATANILE GOALE FARA CREIER ARE NEVOIE DNA KOVESI.
14
18
bravo codruta ,sa faci curatenie in toata comuna de infracori ,si te rog fa apel la judecatori sa dea solutiie favorabila procurorilor ,nu infractorilor
16
13
Aceasta institutie, nu face altceva decat sa minta si sa manipuleze! Din pacate, inca mai sunt romani care pun botul la minciunile astora, dar din fericire, numarul lor incepe sa scada, multi dintre ei si-au dat seama ca adevaratele abuzuri in serviciu, au fost savarsite de procurori si judecatori, iar noi, am platit ca fraierii atat pentru greselile lor, cat si salariile nesimtite care le incaseaza. Legea raspunderii judecatorilor si procurorilor ce se mai aude de ea?
15
9
Doar sa mergi pe firul apei, sa o gasesti
5
3
Si asta acuza "pixelul albastru"? La dracu, frate, te gandesti la astia de la varf ca ii duce mintea mai mult: dupa ce Patriciu si-a luat-o cu pixelul albastru pentru ca nu a cumparat si camera cu care s-a filmat precum si caseta originala pe care s-a tras, ca dobitoaca asta sa stie clar ca cei care au dat drumul la inregistrare nu mai fac asemenea gafa. Dar, ca dovada ca dobitocia in randul lor e fara limita, adopta acelasi discurs. Care e diferenta intre asta si aia de-i chinuie ea care striga acelasi refren: "e comanda politica"? Aceeasi penurie de gandire!
10
2
terminati cu dosare la comanda ! POATE NE SPUNE CEVA DE DOSARUL FRATIORULUI !
11
6
Minte cu nerusinare deoarece, a vazut in iarna cati creduli fara creier exista in Romania. Inregistrarea este recenta si a fost data tot de cineva din interiorul structurii care s-a saturat de atitudinea ei, smechereasca.
21
4
ESTE BUNA DE PWLA
6
16
Mai exista televiziunea de canal , rtv , a lui Ghitza ?
12
8
Nu s-a facut nici 5% din cat trebuia sa se faca in Romania. Coruptia si piata neagra au acaparat Romania. Politicieni, doctori la stat, functionari publici, preoti si alti ce au legatura cu statul sunt corupti iar Kovesi nu i-a descoperit nici macar in procent de 5%. Intradevar a facut prea putin si merita schimbata, sa vina unul care sa-i starpeasca pe nenorociti si sa le confiste tot.
16
13
Codruta, leaga jagardelele astea din politic. toti niste borfasi, fac pe santajatii si mieluseii cand le zdrangane catusele la urechi.
22
13
Eu sunt statul in Romania...Voi sunteti slugile mele...Ma pis pe voi cand doresc si va fac dosare de nu mai vedeti lumina zilei.Eu am DUBA ptr fiecare sclav din Romania...
20
9
Nu e stalinista e CAPITALISTA. AU DECORATO AMBASADELE.
16
7
Rezistentii din strada erau maniPULAti de kovesi, le o dadea pe blat pe neve
15
11
vai, dar nu, nu se poate asa ceva. Ea e asa corecta si nu ar face abuzuri din astea si represiune nedrepta. Cum sa dea ea ordin sa aresteze ministri? Curat democratie futo-n gura de stalinista
19
17

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367