REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.9° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Interlopii din Mangalia îşi dispută zonele de influenţă

Interlopii din Mangalia îşi dispută zonele de influenţă

Replica API 25 ianuarie 2016 | 00:03 2104

Bătaie cu bastoane telescopice, în discoteca de la Limanu

Bătaie cu bastoane telescopice, în discoteca de la Limanu

Un scandal care părea a fi banal, consumat între prietenii de pahar, a pus în gardă oamenii legii din sudul litoralului, care au luat decizia de a ţine sub observaţie mai multe persoane, cunoscute cu antecendente în localitate. Cu toate că, oficial, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa au ţinut să sublinieze că „nu există clanuri interlope” care să se fi răfuit în noaptea de sâmbătă spre duminică, există poliţişti care ne-au declarat, sub protecţia anonimatului că „un personaj catalogat de-a lungul timpului drept interlop încearcă să-şi stabilească zonele de influenţă”. Potrivit surselor noastre, este vorba despre Suliman Iusein Sinan, recent eliberat din penitenciar.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 02.00, lucrătorii Postului de Poliţie Limanu au fost sesizati cu privire la faptul că în discoteca din localitate are loc un scandal. Din primele cercetări, se pare că scandalagiii, parteneri de pahar, s-au înţeles destul de bine până la un moment dat când, unii dintre ei s-au îmbătat şi au început să-şi împartă pumni. În încăierare au fost folosite şi bastoane telescopice. Agresorii, dar şi victimele, nu au mai mult de 18 ani. Doi dintre participanţii la bătaie au primit îngrijiri medicale, ambulatoriu, şi au depus plângere la poliţie pentru agresiune. au fost demarate cercetările, urmând ca în cel mai scurt timp să fie făcute propuneri legale în consecinţă, prin unitatea de parchet competentă.

„Conform noului Cod Penal, nu putem să le luăm declaraţii, până nu stabilim exact anumite aspecte. Părţile participante la scandal se pot împăca între timp, aşa cum s-a mai întâmplat, dar noi facem cercetări şi pe partea de tulburare a liniştii publice”, a precizat un poliţist. Potrivit acestuia, la sosirea oamenilor legii în barul din Limanu, lucrurile erau deja puse în ordine: „Aranjaseră totul în bar, dar am înţeles că au fost mese dărâmate, sparte. Pentru a stabili exact cum au decurs lucrurile, am luat aparatura video şi urmează să vizionăm înregistrarea. Am dorit să ne asigurăm că nu este ştearsă înregistrarea”.

„Cei care s-au bătut sunt, într-adevăr, foarte tineri, dar capul răutăţilor este Sinan, recent eliberat din puşcărie. A tras acolo de fiare, iar acum a vrut să-şi arate muşchii şi i-a pus pe puştii ăia să se bată în barul pe care, neoficial, îl păstoreşte un alt aşa-zis interlop, Raim, aflat în puşcărie momentan. E vorba de stabilirea zonelor de influenţă. Toţi cei implicaţi în scandal sunt din Mangalia. Toţi erau la un moment dat prieteni, sunt şi cumetri între ei”, a mai precizat sursa noastră. De precizat că, în acte, barul în care a izbucnit scandalul aparţine lui Jan Rotaru şi Ridvan Gomeja. Revenind la Suliman Iusein Sinan, precizăm că acesta a fost implicat, de-a lungul timpului, în mai multe scandaluri, dar şi într-un dosar de şantaj alături de Raim Iuzeir.

Alexandra ANTON, Mirela Sorina PASCAL

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/locotenentii-lui-raim-din-mangalia-au-ajuns-dupa-gratii-38697/

http://www.replicaonline.ro/bataie-intr-un-restaurant-din-mangalia-nimeni-nu-a-depus-plangere-201639/

http://www.replicaonline.ro/raim-din-mangalia-a-batut-un-tanar-pana-l-a-bagat-in-spital-28128/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369