REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iubitele "oficiale" ale băieţilor arestaţi pentru viol se bucură că victima e şi ea după gratii!

Iubitele "oficiale" ale băieţilor arestaţi pentru viol se bucură că victima e şi ea după gratii!

Replica API 24 ianuarie 2014 | 00:00 671

Cum se alimentează naivitatea minorilor, cu postări pe internet:

Cum se alimentează naivitatea minorilor, cu postări pe internet:

Naivitatea minorilor este foarte uşor de alimentat, iar în cazul de faţă, dar nu numai, atragem atenţia părinţilor cu privire la necesitatea comunicării. Comunicând cu minorii, mai cu seamă în perioada sensibilă a pubertăţii, îi veţi educa să gândească şi să acţioneze corect, să facă diferenţa între adevărat şi fals, bine şi rău. Vă readucem în atenţie cazul care a răsunat în Constanţa şi care se leagă la cinci băieţi acuzaţi că au drogat şi violat o minoră, filmând scenele fierbinţi şi postându-le pe internet. În dosar a apărut şi cea de-a şasea persoană, acuzată de şantaj şi favorizarea infractorului. Chiar înainte de a fi reţinuţi, băieţii au citit pe internet că au scăpat de acuzaţiile de viol, bucurându-se peste măsură, iar dovezile sunt postate tot pe internet! La scurt timp, ei s-au trezit cu poliţiştii la uşă, iar apoi au fost arestaţi, iar asta pentru că informaţiile conform cărora au scăpat de acuzaţii erau false! Iată că istoria se repetă. De data aceasta, în peisaj au apărut iubitele "oficiale" ale arestaţilor, care au citit pe internet că şi victima din dosar, Roxana, a fost arestată. Ce n-au înţeles tinerele este că informaţiile citite de ele reprezintă doar postări redactate pentru amuzament, pe un site de - să-i zicem - "bancuri"!

În cursul nopţii de miercuri spre joi, o rază de "fericire" s-a ivit pe paginile de socializare. Două dintre iubitele "oficiale" ale celor arestaţi au început să-şi exprime fericirea în urma citirii unui text pe internet. "Poliţiştii au dispus arestarea Roxanei B., precum şi a părinţilor acestora pentru fapte precum trafic de influenţă şi declaraţii mincinoase. Tânăra a fost arestată 29 de zile, părinţii acesteia fiind arestaţi preventiv 3 luni de zile, dat fiind faptul că făceau parte dintr-o grupare organizată ce atentează la justiţie. Ancheta o să se continue cu porţile închise deoarece toate părţile au fost arestate", sună aşa - zisa ştire care a produs fericirea. Reacţiile nu au întârziat să apară, toţi spunând: "Sperăm să fie adevărat, am auzit că la ora 5 au arestat-o...". Până atunci, cele două fete şi-au exprimat tristeţea pe paginile de socializare, strigându-şi durerea, postând poze cu iubiţii şi scriind texte de iubire şi devotament, susţinând la nesfârşit că sunt nevinovaţi. Numai că, spre dezamăgirea lor, respectivul site conţine articole redactate pentru amuzament. Reamintim că, în urmă cu câteva zile, tot acolo apărea un titlu: "Şoc! Primarul Constanţei a fost arestat". De asemenea, tot aici a citit şi Dan Cristian I., zis Binki, băiatul care apare într-un filmuleţ, în timp ce întreţine relaţii sexuale cu Roxana, victima din dosarul de faţă, că a fost absolvit de acuzaţiile de viol, de unde şi fericirea lui chiar înainte de percheziţii şi apoi de arest. Reamintim că au avut loc percheziţii la domiciliile celor cinci băieţi, dar şi la al şaselea, au fost reţinuţi şi apoi arestaţi. Au depus recurs, magistraţii respingându-l. Prin urmare, Cristian Floris G. s-a ales cu mandat de arestare preventivă pentru 19 zile, de la data de 17.01.2014 şi până la data de 4.02.2014 inclusiv. În ceea ce-l priveşte pe Dan Cristian I., zis Binki, care şi apare în filmuleţul ce redă actul sexual, el va sta în arest 14 de zile şi 4 ore, de la data de 17.01.2014 ora 17.45 şi până la data de 30.01.2014 ora 21.45. Severius Alexandru V. a fost arestat pentru 14 zile, Sever Tekin A. - 14 zile, Flavius Evelin Vasile S. - tot 14 zile, iar Răzvan Claudiu Sîrbu, care are 23 de ani şi care este acuzat de şantaj şi favorizarea infractorului, s-a ales cu 29 de zile de arest preventiv. Spectacolul sexual a avut loc în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, la victimă acasă, după o petrecere organizată într-un pub din Constanţa. Au plecat de acolo, au mers acasă la un băiat şi apoi la domiciliul fetei, la insistenţele ei, după cum au specificat acuzaţii. Aici au întreţinut relaţii sexuale cu ea, au filmat şi clipurile video au ajuns pe internet. Mama fetei ar fi dat peste imaginile de pe internet şi a depus plângere la Poliţie. Cei cinci, dar şi al şaselea, se consideră nevinovaţi.

Lilliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218