REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iubitorii de animale au tăbărât pe serviciul de ecarisaj: „Nu o să vă mai meargă mult”

Iubitorii de animale au tăbărât pe serviciul de ecarisaj: „Nu o să vă mai meargă mult”

Replica API 3 august 2015 | 23:49 235

Au luat-o razna…

Au luat-o razna…

Pentru că ne-am rezolvat aproape toate problemele, mai avem doar una: câinii maidanezi. În opinia iubitorilor de animale este singura cu care ne mai confrutăm, altele nu mai sunt, aşa că s-au apucat de treabă. Pe lângă grupurile de Facebook în care se organizează în fel şi chip, păstrând o discrecţie care duce spre secretism, ceea ce tocmai asta le reproşează celor de la ecarisaj, aceştia bombardează şi paginile Primăriei Constanţa. Vineri, a fost postat anunţul pentru primirea sesizărilor în perioada 27 iulie - 2 august. Iubitorii de animale au luat foc!

„Aveţi tupeu maxim. Căpuşaţi banii constănţenilor de peste 10 ani, ca şi firma ecarisoare, sfidaţi constănţenii publicând tabele când vă taie pe voi cheful. Adică prindeţi câinele luni - pe zi sau pe noapte - ca mai nou din disperare de bani faceţi şi ture de noapte - şi îmi băgaţi informaţia în tabelaş vineri. Şi câinele ăla are câte zile de trăit fără mâncare la voi? 1-7? 14? până când rahatul ăla de îl numiţi veterinar, măcelar care într-o ţară normală era la puşcărie, îl omoară. Ce ai îmbunătăţit, Făgădău Decebal? Nu faci decât să tragi de timp în favoarea firmei coleguţei voastre. Omorurile continuă, prinderile continuă, chinuirea câinilor continuă, profitul este maxim. Rezilierea contractului de ce nu o luaţi în considerare? Lumea a început să ştie dedesubturile acestei afaceri. Nu o să vă mai meargă mult timp”, se arată pe pagina DogPage. „Aţi uitat, speram că nu intenţioaţi să postaţi acţiunile de ecarisaj din această săptămână. Vă rugam şi pe cele de noapte. Mulţumim”, susţine ironic Mihaela Olaru. „De ce se lucrează noaptea, care este programul, unde sunt duşi câinii capturaţi? Rog răspundeţi! Ecarisajul refuză să răspundă! Doamnele-hingher sunt recalcitrante şi vorbesc foarte urât cu oamenii! Cine le trage la răspundere? În ecarisaj se fac abuzuri! De ce refuzaţi să închideţi focarul acela?”, a precizat şi Popescu Ion. Pentru joi, 30 iulie a.c., serviciul de ecarisaj raportează prinderea a 30 de câini, dintre care doar opt au fost adoptaţi şi doar doi revendicaţi.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614