REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

JAFURI la o casă de pariuri sportive şi la un exchange din Medgidia şi Cernavodă

JAFURI la o casă de pariuri sportive şi la un exchange din Medgidia şi Cernavodă

Replica API 20 ianuarie 2016 | 23:28 492

A dat strechea în tâlhari!

A dat strechea în tâlhari!

Jafuri în Medgidia şi Cernavodă! Mai mulţi indivizi au dat buzna în două spaţii comerciale, fiind vorba despre o casă de pariuri sportive şi o casă de schimb valutar, una dintre angajate fiind ameninţată cu un cuţit. Din nefericire, la Cernavodă s-a lăsat şi cu lovituri, victima necesitând îngrijiri medicale.

Cercetările sunt în toi cu privire la două jafuri ce au avut loc în Medgidia şi Cernavodă, nefiind exclus faptul ca autorii să fie aceiaşi.

Primul caz a fost înregistrat duminică, 17 ianuarie, în jurul orei 19.00, când trei indivizi au dat buzna într-o casă de schimb valutar din Cernavodă, au ameninţat angajata, au agresat-o fizic şi i-au furat încasările. Ulterior, potrivit anchetatorilor, la ora 20.00, poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la nefericitul eveniment. Din primele cercetări poliţiştii au constatat faptul că operatoarea nu ar fi respectat normele minime de protecţie, lăsând uşa casei de schimb valutar deschisă, cât şi seiful.

După câteva ore, un alt caz era înregistrat, dar la Medgidia. Aici, pe strada Independenţei din zona Balada, nişte indivizi necunoscuţi au pătruns într-o sală de pariuri sportive şi au sustras o sumă de bani, după care s-au făcut nevăzuţi. Poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi, în jurul orei 22.00, cu privire la faptul că din incinta respectivei săli de jocuri electronice, profitând de neatenţia casierei, persoane necunoscute ar fi sustras de pe tejghea suma de aproximativ 200 de lei.

Oamenii legii au declanşat anchete pentru identificarea, depistarea şi tragerea la răspundere a făptaşilor. Precizăm că victimele sunt şocate de cele întâmplate, însă de bucură că au putut scăpa cu viaţă. Potrivit informaţiilor noastre, la Cernavodă ar fi vorba despre săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, pe când la Medgidia ar fi vorba despre furt. Însă, încadrările juridice se vor face cu exactitate pe parcursul anchetelor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367