REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

JALE pe strada Baba Novac! Cursanţii de la CERONAV parchează alandala

JALE pe strada Baba Novac! Cursanţii de la CERONAV parchează alandala

Replica API 31 ianuarie 2017 | 16:30 1036

Locatarii din zonă nu mai suportă!

Locatarii din zonă nu mai suportă!

Criza locurilor de parcare din Constanţa le dă bătăi de cap nu numai şoferilor, ci şi locuitorilor care au garaj sau pur şi simplu accesul către locuinţă se face din stradă. Un exemplu concret se înregistrează în zona sediului CERONAV aflat pe strada Baba Novac. Locatarii sunt revoltaţi de faptul că maşinile cursanţilor le blochează accesul la propriile autoturisme!

Zile de coşmar pentru constănţenii care locuiesc pe strada Baba Novac! Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că instituţia CERONAV nu oferă locuri de parcare cursanţilor, aceştia fiind nevoiţi să-şi lase maşinile la întâmplare. „Locuiesc pe strada Dionisie cel Mic colţ cu Baba Novac şi sunt blocată în curte din cauza celor ce parchează neregulamentar. Aş vrea să merg să îmi rezolv problemele, dar nu am cum să ajung în stradă, nici la maşina mea pentru că aleea care mi-o făcusem în zăpadă este blocată şi, de asemenea, şi maşina mea”, a precizat Silvia. Din nefericire, cazul nu este singular.

Locuitorii din zonă se confruntă cu astfel de situaţii zilnic. „În această zonă, zilnic, sunt probleme din cauza celor ce frecventează CERONAV. Deoarece nu li se oferă locuri de parcare de către instituţie, cursanţii ne blochează intrările în curţi, garajele sau locul de pe trotuar unde ne parcăm noi, locatarii, maşinile. Maşina mea nu are loc în curte şi o parchez pe trotuar, aproape de gardul meu. Când plec de acasă las două bidoane pentru a atrage atenţia că acolo există o maşină”, a adăugat, revoltată, femeia.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca suntem marinari si am scapat de acasa cu turismul propriu castigam 1h la dispozitie pt. a da o mwie vis a vis de Vivo , in transportul in comun nu prea merge!
0
1
tinand cont ca exista orice tip de transport pana la sediul cernoav, de ce oare unii se incapataneaza sa circule cu masina, nu-mi pot da seama
2
1
problema pleaca de la lipsa de locuri de parcare in toata constanta, aici trebuie sa-i multumim lui mazare si lui fagadau, iar pe de alta parte de la romanul care nu suporta sa mearga 10 m pe jos sau un taxi, vrea cu orice pret daca se poate sa intre cu masina pana in cafenea sau pana in cladirea in care are treaba
1
1
da sa mergeti 3,400 m pe jos va sta in gat...
6
0
la cursuri tot timpul noi marinarii nu institutia ceronav am cerut locuri de parcare avand in vedere ca platim ommica avere pe aceste cursuri din 5 in 5 ani dar noi nu avem unde sa parcam masina , femeia asta are dreptate oricare dintre noi daca aveam accesul pe proprietate obstructionat ne suparam asa ca domnule Sorin Cupsa cand facem si noi ceva pentru cursanti si nu doar pentru profesori ca voi sunteti smecheri aveti locuri de parcare !?
4
1
in parbriz la bizonii care va opresc din a iesi din cute
3
4
nema locuri de parcare,betoane pe spatii verzi .makidoni....
6
0
Tot orasul este blocat! Imbecilii care administraza orasul nu vad nu aud nu fac absolut nimic! Introducerea sensului unic in toata Constanta este necesar. Orasul asta a ajuns spital de nebuni! Fiecare face ce vrea! Nu se respecta reguli nu mai exista bun simt! Ai bani ridici blocuri pe spatii verzi ii terorizezi pe cei din jur te pisi pe cu bolta pe toti esti in gasca smechera... Un oras distrus de incompetenta hotia si prostia clasei politice in complicitate cu autoritatile impotente.
12
1
Este un real pericol si spalatoria auto care blocheaza total trotuarul si oblica pietoni sa ocoleasca riscant pe carosabil. Incercand sa vorvesc cu patronul, un cetatean chinez a fost unjurat de un angajat, paremise de etnie rroma, un anume Vali , care m-a intrebau daca mi-am cumparat trotuar, si daca nu-mi concine sa ocolesc zona pe celalalt trotuar. Rog politia locala sa ia masuri pentru orevenirea unor evenimente nedorite.
10
2
Dna.apelati 112 si veti vedea ce se intampla cu nenorocitii care parcheaza si va obstructioneaza intrarea si iesirea de pe proprietate.Bugetul are nevoie de bani
8
7
Au dreptate si oamenii darmarinarii ce sa faca? Ne jecmanesc de bani, in loc sa ne rezolvam problemele familiale pierdem luni intregi la CERONAV la fiecare 5 ani aiurea care ne iau sume exorbitante si nu sunt in stare sa ofere locuri de parcare acest director ingamfat care e paralel total cu marinaria ne sfideaza cu sleahtaca lui de hoti. CERONAV si ANR cele mai corupte companii de stat din tara! La psucarie cu Cupsa si acolitii lui!
9
5
Daca vezi o data, de doua ori ca nu ai unde sa parchezi, ia in cristosu ma-tii autobuzul ca ai 2 linii care au statie aici, leprele dracului
15
5
niste puturosi. exact ca leprele ce la Lidl sau Kaufland parcheaza drept la intrare blocand iesirea de urgenta.
10
4
La acadrmie ai parcare, dar ca un cocalar ce freaca puntea tu vrei sa parchezi in fata.
11
7
Pai si unde pula mea sa parchez ii inteleg si pe cetatenii aia din zona dar e jale ceronav ul pulii ia banu dar parcari muie mortii ma tii de banditi
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614