REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

La PSD Constanţa nu se poate vorbi fără ordine de zi

La PSD Constanţa nu se poate vorbi fără ordine de zi

Replica API 20 aprilie 2015 | 23:54 310

Întâlnire cu Nicu Moga, la o cafea. Curăţenia de la partid, amânată

Întâlnire cu Nicu Moga, la o cafea. Curăţenia de la partid, amânată

Cristian Darie şi Decebal Făgădău

Social democraţii constănţeni s-au reunit sâmbătă, 18 aprilie a.c., la sediul din strada Mircea cel Bătrân, unde au stat mai mult de o oră şi jumătate. Fără o „ordine de zi”, toată floarea cea vestită a social-democraţiei constănţene s-a adunat sub aripa preşedintelui interimar al formaţiunii, Nicolae Moga. La întâlnirea de sâmbătă au participat primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău, deputaţii Radu Babuş şi Mircea Titus Dobre, vicepreşedinţii CJC, Cristian Darie şi Cristinel Dragomir, primarul de la Cumpăna, Mariana Gâju, liderul tinerilor pesedişti constănţeni şi consilier local Costin Răsăuţeanu, consilierul local Mărioara Cojoc, preşedintele Asociaţiei Fair Play, Paula Cioceanu etc.

„A fost o întâlnire mai mult de familie. Am stabilit că, de săptămâna viitoare, vom intra într-un cadru oficial, convocat, anunţat, cu ordine de zi, cu tot ceea ce trebuie. Vom stabili câteva lucruri esenţiale pentru buna funcţionare a organizaţiei judeţene, cum ar fi: calendarul alegerilor, aplicarea rezoluţiei Consiliului Naţional, situaţiile financiare pentru că aşa e în viaţa unui partid, desemnarea unui purtător de cuvânt. (…) Discuţia a fost una relaxată, ca după Paşte, am dat vina pe tot ce se întâmplă pe domnul preşedinte interimar (râde)… ce vreţi să facem?”, a spus Decebal Făgădău, la ieşirea de la şedinţă, şuşotind ulterior în parcare cu Cristian Darie.

Nimic despre Nicuşor Constantinescu. Când vor avea loc alegerile interne

În ciuda tuturor bănuielilor, la reuniunea de sâmbătă nu s-a discutat nimic despre situaţia colegilor din partid, în speţă, preşedintele suspendat al CJC, Nicuşor Constantinescu, care se „întreţine” de mai multă vreme în instanţe cu procurorii anticorupţie. Sâmbătă, nu s-a dezbătut nici o suspendare din partid. „Biroul Permanent Judeţean nu are atribuţii în acest sens. Cei care au atribuţii, conform statutului, în excluderea membrilor de partid, sunt comisiile de arbitraj, birourile organizaţiilor locale şi aşa mai departe. (…) Un calendar al alegerilor, în mare, cadru, este deja stabilit la nivel naţional: în perioada 15 aprilie - 30 iunie a.c., la nivel local, de la comună, oraş, municipiu, municipiu - reşedinţă de judeţ, conferinţele judeţene, undeva în perioada 15 august, ciudată, pentru noi, la mare şi 30 octombrie. Probabil, organizaţia judeţeană ăşi va susţine conferinţa undeva în toamnă, nicidecum în 15 august”, a mai spus Făgădău.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614