REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Las Fierbinţi de Constanţa: primarul taie curentul pentru că sătenii n-au votat ce a vrut el?

Las Fierbinţi de Constanţa: primarul taie curentul pentru că sătenii n-au votat ce a vrut el?

Replica API 26 noiembrie 2014 | 22:16 304

Acuzaţii sărite de pe fix! Reacţia lui Constantin: „Eu am câştigat cu 54%!”

Acuzaţii sărite de pe fix! Reacţia lui Constantin: „Eu am câştigat cu 54%!”

Radu Constantin

Situaţie numai bună de inspiraţie pentru un episod din celebrul serial Las Fierbinţi. În judeţul Constanţa, se întâmplă toate minunăţiile. Este cazul satelor Casicea şi General Scărişoreanu, arondate comunei Amzacea, care au rămas, timp de două zile, fără iluminat public. Oamenii au reacţionat şi au sesizat redacţia Replica de Constanţa. Acuzaţia, dintre cele mai interesante. „Satele Casicea şi Scărişoreanu nu mai sunt luminate noaptea. Primarul se răzbună pe sateni că nu au votat cu Ponta. Satele astea sunt sub jurisdicţia primarului localităţii Amzacea”, se arată în sesizare.

Potrivit primarului de la Amzacea, Radu Constantin, nici vorbă de furtună a administraţiei pentru că Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale, ci este vorba de o furtună a naturii, care a împiedicat alimentarea cu energie electrică. „Funcţionează, dar a fost o furtună mare şi avem băieţii care vin. A fost vântul acela şi s-a oprit (alimentarea – n.r.). Două zile a durat. Când am intrat eu primar, erau 2-3 becuri şi acum e altceva... Totul e de la furtuna aia de ieri sau alaltăieri. Cu ăştia de la ENEL ştiţi cum e. Trebuie să stai să faci comandă, să îi anunţi la Constanţa, Constanţa pe cei de la Negru Vodă. Dar, noi avem o firmă care se ocupă de aşa ceva”, a spus primarul, pentru „Replica”. De asemenea, Radu Constantin este amuzat de acuzaţie, mai ales că, în localitatea sa, Ponta a triumfat.

„Eu am câştigat cu 54%! Ce treabă am eu cu... ?! Eu sunt primar pentru toată lumea, nu sunt ca alţii care fac nu ştiu ce şi nu ştiu cum. Pentru mine, toată lumea e egală. De unde ştiu eu că ala care n-a câştigat face de-astea? Eu am lucrat 40 şi ceva de ani la moară şi am un respect foarte mare pe oamenii aceia, că pe spinarea lor am trăit eu acolo. Nu se pune problema. Nişte oameni cu cultura slabă. (...) Nu, nu, nu, mă depăşeşte. Eu am crescut acolo, din 1965 mie nu-mi stau picioarele decât mergând pe acolo”, a concluzionat Radu Constantin, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614