REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Liberalul Băisan DĂ DE PĂMÂNT cu liderii PNL Constanţa care nu fac opoziţie!

Liberalul Băisan DĂ DE PĂMÂNT cu liderii PNL Constanţa care nu fac opoziţie!

Replica API 23 ianuarie 2017 | 00:40 525

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
D-le Baisan, consider ca viziunea dumneavoastra asupra misiunii PNL propune un partid-replica a PSD-ului. Asta nu difera de ceea ce propunea Blaga atunci cand a castigat alegerile in PDL. Lasati naibii PSD-ul, nu va mai raportati la el! Redescoperiti valorile liberale clasice!
1
0
definitia nebuniei e atunci cand iti crezi propriile minciuni
1
0
auzi, ma Bola, nu mai bine te trezesti olecuta din betie si pe urma de ne spui ce vrei. Pai contracte de asistenta juridica iti trebuie tie ma, cand tu nici nu stii pe unde sunt instantele
2
0
baga-mi-as pvla in caracterele voastre nepermise!
0
1
Domnule Baisan va recomand sa opriti in eforie sa luati lectii despre strategii electorale de succes impotriva PSD.Iti recomand sa vorbesti mai putin si sa faci mai mult desi nu cred ca iesti in stare ,marioneta de doi bani.
7
10
Baisane ia spune tu de ce zona ai raspuns la parlamentare si ce rezultate ai avut?. Fraiere tu crezi ca pnl-isti adevarati nu sti ca te-a bagat in fata sa latrii taranul de la 23august care aduce si el 1000 de voturi la partid si se crede mare primar.
9
8
Afara cu mafiotii securisti DRAGOMIR BOURCEANU BOROIANU BAIAZID barmanul analfabet MATEI CIUTUREANU CUPSA Organizatia trebuie reformata din temelii sa nu mai vanda cap de porc functiile dupa pret descrescator furand cot la cot cu PSD si cloaca Mazare
11
1
Nu amendat ci inchis ptr. instigare la greva sa stie de acum inainte toti cretinii ca asta va primi daca mai au curaj sa instige populatia si ....
2
8
pt liberalii adevarati: faceti un alt partid daca Cristi are dreptate. pt Cristi: misel ai fost, misel esti; am facut afaceri impreuna si te stiu bine. Nu te-as lua pe ponton cu mine
3
11
...cum te-ai aciuat si tu consilier si multi altii care nu stiu sa scrie si sa vorbeasca bine romaneste, in schimb stiu sa fure...
11
1
Imi este mila, sila.
6
4
Cum naiba sa aciuat golanul asta la PNL Cta...si consilier!!!!
3
10
aveti dreptate dl. baisan, dar unde erati dv si dl. cupsa cand se produceau derapajele pnl si lingeati clanta clanului psd? daca doriti atat de mult reforma pnl si sunteti multi, cum spuneti, de ce va "spalati" rufele in public? pentru ca pnl nu vrea o reforma reala, e inca parte a usl, sa vedeti cum zboara pe la alde dupa ciolan! dl baisan pnl a pierdut alegerile din partea dreptei, iar dv erati acolo si taceati malc! putina decenta!
9
8
Spune-le...
18
0
Alegeri libere! Urgent! Dragomir da-ti demisia si spunele derbedeilor de langa tine sa te urmeze...Ai distrus partidul si implicit Constanta!
21
0
Te legitimezi.Lasane dragule stim cu toti ce si cum.Ai senzatia ca vb cu inocenti supusi din PNL.Fa bine si gindeste temeunic inainte de a ekite cacaturi de ce nu indicat ii sa inghiti in sec s-au nu.Flatulez pe oponiile tale de nimic.
3
16
Conducerea PNL nu a fost votata de membrii de partid. Ea a fost impusa la municipiu si judet. Prin urmare, este imposibil sa emane vointa liberalilor. Asa cum se prezinta partidul a devenit nefrecventabil, o mizerie umana prezentata drept model de urmat. Partidul Comunist Roman continua sa existe prin actuala conducere PNL.
20
1
Ne spune omul asta la final ca daca vrem schimbare sa ne implicam si noi. Hai sa o facem si sa il sustinem postind. Altfel doar cei vizati comenteaza si denigreaza ca sa il faca de ras. Dl. Baisan eu va sustin pentru ca nu se mai poate asa. Aveti mare dreptate. Tot inainte pana la capatul schimbarii. Felicitari.
16
2
Cand esti matol nu mai iesi pe strada sa nu o iei in freza precum Kenedy....ai grija labagiule frustat.
5
12
BRAVO CRISTI BAISAN! Ai zis tot ce noi gandeam, noi membri de rand care ne-am saturat sa il vedem traind pe Dragomir in casa ca la Hollywood pe malul lacului si plin de bani muncind doar la stat toata viata. In functii sunt doar afini si rude chiar. NU minte omul !
18
3
care-i ma boule colegul de valoare? Baiazid, consilierul judetean fara liceu? Pe listele PNL, ma nenorocitilor? si mai radeti de PSD!
19
1
CU EXCEPTIA LUI HUTUCA SI A LUI. CHITAC OAMENI INTEGRI, RESTUL NISTE. GUNOAIE IN ACEST PNL CONSTANTA. PNListi. SI PDListi. CARE MAI. SUNTETI IN. ACEST JUD. HAIDETI SA. NE. ORGANIZAM SI SA -I. SCHIMBAM PE. FANARIOTII ASTIA IN. FRUNTE. CU BOUL ASTA DE DRAGOMIR CARE NE-A VANDUT IN ACESTI. 12ANI. CLANULUI. MAZARE & CONSTANTINESCU
18
5
Bai jeg ordinar. Fa si tu ceva ce trebuie si apoi sa ridici clontu. Du-te la mata si lasa colegii de valoare sa faca politica. Nu te mai vinde si nu ne vinde si pe noi!!!!
3
19
Sa va fie rusine cum comentati nu aveti bun simt.
19
2
Domnule Baisan, daca vrei sa fii credibil ,paraseste pnl ul!
15
10
PNL-ul este pe tobogan de multi ani . Nimeni nu mai poate salva nici doctrina , nici clica zisa liberala , care s-a prostituat si cu PSD-ul si cu PDL-ul si cu UNPR-ul si cu PMP-ul si cu Partidul Prostilor ... Este prea tarziu !
26
1
Putina decenta nu strica. Nu cred ca toata lumea isi exhiba nelinistile metafizice in public si oricum asta nu rezolva nimic. Draga Cristi, vezi ca nu esti depozitarul unic al luptei anti-PSD si nici singurul indreptatit sa vorbeasca. In primul rand trebuie sa te hotarasti daca vrei sa vorbesti dinauntru sau de afara. Suntem cativa care asteptam cu decenta democratica un moment potrivit sa ne spunem parerea, adica atunci cand conteaza, nu ca curca-n lemne. Cred ca noua, celorlalti colegi care - spre uimirea ta - mai avem principii, ne datorezi scuze pentru acest lamentatio public egoist.
7
17
Ce sa zic...esti penibil..putina racoare nu ti'ar strica, miroase a creier incins
6
15
bourcene, lasa bre ciocu mai mic, chiar ne crezi tampiti pe toti???
14
3
Te asteptam in fata Prefecturii, la protest, nu acasa in fata televizorului, faci si tu opozitie de nu mai poti !
9
12
Baisane vezi ca deranjezi oligarhii. Au si pus postacii pe tine. Noi te sustinem. Ei atata pot. Postam si noi daca despre asta este vorba. Felicitari si nu te lasa.
17
4
Baisane NU am vazut nimic facut de tine pentru noi, locuitorii orasului. Esti un jeg! Mars!
8
15
Vai de tine saracule! Va face de ras pnl-ul! Scapati de el cat mai repede! Ce fata de prost ai Baisane!!!
5
18
Te-n gura de zdreanta. Ba da tu nu ai scrupule? Chiar asa iti jignesti colegii. Bai Cristiane, unde este respectul? Am fost la femei impreuna si acum te spargi. Rusinica
4
17
acest criminal de tara si popor trebuie arestat cat mai repede atat timp cat a cerut instigarea clasei politice contra poporului !
6
17
Bai , mai intai schimbati muianul, ca ai muie de taran, de prost.
8
16
Sunteti niste nulitati...Duceti va dracului de panarame...Demisia werner muistul.
11
18

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920