REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Locuitorii de pe o stradă din municipiu, ÎN PERICOL! „Ne e frică să ieşim din curte, să nu fim zburaţi de o maşină”

Locuitorii de pe o stradă din municipiu, ÎN PERICOL! „Ne e frică să ieşim din curte, să nu fim zburaţi de o maşină”

Replica API 18 martie 2017 | 00:00 291

Șoferii constănțeni au dat dovadă de multe ori de inconștiență, mai ales atunci când decid să se urce la volanul autoturismelor aflându-se sub influența băuturilor alcoolice sau când ignoră indicatoare și limitele de viteză. Accidentele rutiere au devenit, din păcate, zilnice, indiferent dacă ne referim la cele în care sunt implicați pietoni, bicicliști sau doar mașini. În pericol se simt și constănțenii care locuiesc pe strada Alexandru Alexandridi! Asta după ce mașinile care trec prin zonă circulă cu viteză! Pericol pe șosele!?

Constănțenii care au domiciliul pe strada Alexandru Alexandridi aflată în cartierul Compozitorilor nu se simt în siguranță! Asta, după cum susțin ei, mașinile circulă cu mare viteză! “Avem mulși șoferi care uită că strada e cu sens unic și de când e asfaltată, mașinile merg cu 80-90 km/h. Avem copii mici! Ne e frică să ieșim cu ei din curte, să nu fim zburați de o mașină, care se crede la cursele de mașini. Vă rog frumos să luați măsuri până nu se întâmplă, doamne ferește, un caz nefericit”, a povestit un constănțean.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coment de jeg prost Stai linistit..ca piradeii n au ce cauta acolo. Acolo e cartier rezidential Tarani ca tn n au ce cauta acolo Asa ca taci dracu
1
1
Solutia este foarte simpla - limitatoare de viteza. Dispozitive de limitare a vitezei, praguri din cauciuc sau plastic pentru limitarea vitezei.
4
1
tarani prosti care stau in zona si lasa puradeii sa se joace in strada fotbal
2
3
Atunci e mai bine sa stati in casa. faceti sex daca va plictisiti....
2
6
sa le asfalteze sa poata circula cu 130 si peste...
3
2
Avioanele ii zboara pa fraieri nu masinili bai retardatilor la cap pa caz mintal
1
6
handibeli sunt peste tot,daca asfaltul nou i-i mana cu viteza foarte simplu bateti niste cuie intoarse in drum,sa aveti lumanari la indemana
3
0
MDA. NEINTERESANTA STIREA DRAGI LOCATARI AI ACELEI ZONE ! IN TARA ASTA DE RAHAT PANA NU MOARE UN COPIL SAU UN OM PE ACEA STRADA SI NU IESE SCANDAL IN PRESA, NU O SA SE FACA NIMIC. EDILILOR ALESI NU LE PASA DE SIGURANTA LOR. SI-AU ASIGURAT SIGURANTA LOR FINANCIARA ASA ACUM DE PULIME NU LE MAI PASA !
10
0
50km pe ora pe bulevarde si o limita de max 30km pe ora pe celelalte strazi. Constanta a ajuns un balamuc!!! Politia sa fie politie nu militie!
12
2
sa fie asfatata si sa se circule cu respectarea vitezei ...este recomandat si pentru soferi si pietonii trebuie sa circule in siguranta. De ce sa se traiasca numai in frica din cauza celor certati cu legea
16
0
daca nu e asfaltata ne rupem masinile, cand e asfaltata ne calca masinile, pana la urma ce vrem?
9
15

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218