REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Lovitură de imagine pentru candidatul Chiţac: Adelina Toncean se alătură echipei PNL

Lovitură de imagine pentru candidatul Chiţac: Adelina Toncean se alătură echipei PNL

Replica API 15 martie 2016 | 02:18 2221

Se conturează lista de consilieri ai candidatului la primărie

Se conturează lista de consilieri ai candidatului la primărie

Pe Adelina Toncean o cunoaşte toată presa din Constanţa. A discutat cu numeroşi jurnalişti despre proiectul Chevron în Dobrogea, ca reprezentant al intereselor companiei la un moment dat, dar mai cu seamă pentru proiectul de suflet al Adelinei - acela de a salva cât mai mulţi copii abandonaţi în spitale, cu afecţiuni grave.

De ce această introducere? Pentru că Adelina Toncean începe, din postura de reprezentant al societăţii civile, şi o colaborare în plan politic, fiind invitată, alături de alte câteva persoane, să se alăture proiectului lui Vergil Chiţac, candidatul PNL la Primăria Constanţa. Potrivit surselor noastre, candidatul „recrutat” de PNL din afara partidului, Chiţac urmează să anunţe, la sfârşitul săptămânii, numele persoanelor din societatea civilă care i se alătură în Consiliul Executiv al organizaţiei de partid pe care o conduce.

Ulterior, din cele 8-9 persoane care i se alătură în partid, o parte va figura şi în lista de candidaţi ai PNL la Consiliul Local Municipal Constanţa. Aşadar, Adelina Toncean ar putea fi unul dintre viitori consilieri ai municipiului. Reamintim că, în decembrie anul trecut, Adelina a fost una dintre persoanele premiate în cadrul unui spectacol-eveniment organizat “Inimi de români”, prin care TVR a transmis poveştile emoţionante ale unor oameni obişnuiţi, dar totuşi extraordinari.

Evenimentul a reunit nume importante din lumea culturală, sportivă şi muzicală, personalităţi venite să-i onoreze public pe aceşti români, cărora TVR le-a oferit o seară specială la Palatul Ştirbey din Buftea. Mai mult, TVR a acordat Trofeul “Inimi de români” Adelinei Toncean, cea care a adoptat nu unul, ci doi copii cu boli extrem de grave. Pe unul l-a pierdut, pentru celălalt Dumnezeu a făcut un miracol. În afară de Adelina Toncean, o altă persoană considerată ca reprezentând societatea civilă şi care se va alătura echipei lui Vergil Chiţac este antreprenorul Cătălin Anghel şi director de vânzări la Crucial Systems. De precizat că Anghel a mai cochetat cu politica, fiind lider al Noii Republici la Constanţa.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614