REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mare atenţie! Un puradel stă în parcarea de la Auchan şi verifică portierele maşinilor

Mare atenţie! Un puradel stă în parcarea de la Auchan şi verifică portierele maşinilor

Replica API 14 aprilie 2017 | 00:00 952

Nu lăsaţi genţile în autoturisme!

Nu lăsaţi genţile în autoturisme!

Furatul din maşini a devenit un sport din ce în ce mai des practicat. În Constanţa s-au înregistrat de-a lungul timpului mii de cazuri în acest sens. S-au furat în special telefoane mobile şi sume de bani lăsate, de multe ori, la vedere. Cele mai multe furturi au fost comise în plină zi, în zonele aglomerate: în zona spitalului judeţean, în centru şi în parcările de la supermarket. Pentru a preveni astfel de cazuri, un conducător auto a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care îi atenţionează pe ceilalţi participanţi la trafic.

„Aveţi grijă în parcarea Auchan (km 5). Un puradel verifică portierele maşinilor. Am coborât la el şi a început mă-să să urle că din gură de şarpe în stilul lor caracteristic”, a scris bărbatul. Poliţiştii le recomandă proprietarilor de autoturisme să nu lase maşină descuiată sau cu cheile în contact, chiar dacă lipsesc doar câteva momente, să nu lase în interior bunuri de valoare, documente, cărţi de credit, genţi, poşete, telefoane mobile sau obiecte de îmbrăcăminte, întrucât sunt “tentante” pentru hoţi, chiar şi pe timpul zilei.

Nu ţineţi în torpedo actele maşinii. În cazul în care vi se fură maşină, riscaţi să nu fiţi despăgubiţi de societăţile de asigurări. Maşinile agenţilor comerciali şi ale distribuitorilor de produse sunt şi ele o ţintă pentru hoţi,datorită faptului că sunt mari şansele să găsească înăuntru sume de bani sau marfă uşor de vândut. Poliţişii va recomandă, de asemenea, să va montaţi, dacă va permiteţi, sisteme tehnice de alarmă şi siguranţă antifurt.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiu ca in toate parcarile de supermarket este scris mare ca firma nu-si asuma raspunderea pentru obiectele furate din masini. In regula, daca firma nu se implica si o doare in basca de siguranta clientilor, voi inceta sa-i mai fiu client. Merg des la Auchan-ul respectiv, de langa AVIA Motors. Daca acesta este modul in care se preocupa de clienti, nu voi mai trece pe acolo... Sunt nu stiu cati paznici pe acolo. Au si gherete, daca nu ma insel. Ce mama dracului pazesc nemernicii aceia?
1
0
In concluzie trebuie sa ne aparam singuri...fiecare cum poate si cum stie..nu avem lege si oameni ai legii..
4
1
sa rectificam;orasul nostru e o adunatura de tigani,asistati social,manelisti si machidoni japkari,toti pusi pe furt si jaf,orice in afara de munca.
6
0
Dragilor in parcarea de la Kaufland mi s au furat capacele de la roti aveti grija cei care au asa ceva
4
0
e adevarat se fura din masini tot orasul
4
0
Nu se gaseste nimeni sa-i rupa picioarele la propriu? Astia nu inteleg decat de forta,asa comunica si intre ei. Maini si picioare rupte,sa stie de frica,altfel orice incercare de a rezolva pasnic este o labareala curata.
13
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
9
1
Daca il vad pe vreo alee din parcare trec peste el cu masina. Imi pare rau dar e singura solutie.
17
5
Si in parcarea de la Kaufland sunt multe persoane care se ocupa cu furturi din masini. Si dispar prin gardul din curtea parcarii, cea care duce spre curtea fostei fabrici de paine Dobrogea.
11
0
Domnul care a sezisat spune adevarul si eu l-am vazut ,daca il surprinzi iti cere bani pentru o paine.....POLITIA LOCALA sa faca putine ordine !
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614