REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mariana Mircea insistă să fie candidatul PNL la Cernavodă: „Mă aştept la o campanie murdară“

Mariana Mircea insistă să fie candidatul PNL la Cernavodă: „Mă aştept la o campanie murdară“

Replica API 6 februarie 2016 | 01:53 585

Convinsă că ia din nou primăria

Convinsă că ia din nou primăria

Mariana Mircea

În mai multe localităţi din judeţul Constanţa, PNL încă face sondaje pentru a decide care dintre pretendenţi are şanse reale la alegerile locale de anul acesta. Din 70 de localităţi, în 21 PNL are primari în funcţie. 18 candidaţi au fost deja validaţi de conducerea partidului, în timp ce în alte localităţi „meciul” desemnării candidaţilor încă se joacă. La Cernavodă, copreşedintele PNL Constanţa, Sorina Tuşa, merge pe mâna Marianei Mircea, fost primar PSD, în prezent membru PNL. De cealaltă parte, copreşedintele PNL, Gheorghe Dragomir, îl susţine pe actualul edil, Gheorghe Hânsă. Însă, Mircea este convinsă că ea ar câştiga alegerile, întrucât are susţinerea locuitorilor.

Gheorghe Hânsă

„Eu sunt susţinută de copreşedintele Sorina Tuşa, iar Gheorghe Hânsă de copreşedintele Gheorghe Dragomir. La Cernavodă s-a discutat că nu rămâne candidatura lui Hânsă, vor urma sondaje şi se va stabili ce candidat are potenţial pentru a candida. E discuţie din birourile paritare (ale vechiului PNL şi fostului PDL – n.r.)“, a declarat, pentru „Replica”, Mariana Mircea. Mircea spune că are motive întemeiate care au făcut-o să se înscrie în lupta politică.

„Motivul pentru care candidez, primul, ar fi că sunt mulţi locuitori care-mi solicită acest lucru de patru ani, iar celălalt că, din păcate, ceilalţi candidaţi nu corespund cu ceea ce ne dorim pentru oraşul Cernavodă. Mă aştept la o campanie murdată, la ce e mai rău. Aşa a fost mereu, nu pot să spun că-mi face plăcere. E dificil pentru mine, pentru familie, să vezi că numele îţi este hulit, dar pentru a satisface dorinţa locuitorilor, merită această luptă. Nu mi-e teamă, efectiv, de nici unul. În privinţa atacurilor urâte, sunt toţi pe aceeaşi linie, lipsiţi de prejudecăţi“, a mai precizat Mircea.

Fostul primar mai spune că nu este nici un candidat care s-o sperie, în mod deosebit. Însă, ştie că lupta nu va fi uşoară, cu Gheorghe Hânsă şi Marian Sava pe post de contracandidaţi. „Cred că nu-i un candidat care să aibă o majoritate covârşitoare, astfel încât să spun că mă sperie. Ca-n multe localităţi, există o mare masă de nehotărâţi, de 40%. E greu de estimat rezultatul final.

Preferaţii alegătorilor din sondajul meu preliminar sunt: eu, Dan Liviu, Gheorghe Hânsă şi Marian Sava. Din discuţiile pe care le-am avut cu Dan Liviu, am înţeles că nu-şi doreşte şi nu se va implica în această bătălie politică. Atunci, dacă aceasta va fi decizia finală, rămânem trei. Sper să am un număr mult mai mare (de voturi – n.r.) decât am avut data trecută“, a conchis Mariana Mircea.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MARIANA cea mai nesimtita persoana si personaj din orasul nostru.O injura lumea provoaca scarba prin caracterul ei dualist si misel dar ea defileaza in continuare pentru primarie ,dupa ani de jeg politic si trecuta prin toate partidele din oras PSD,PNL,ALDE
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367