REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mircea Dobre, atac la deputaţii liberali de Constanţa: PNL devine sinonim pentru ipocrizie

Mircea Dobre, atac la deputaţii liberali de Constanţa: PNL devine sinonim pentru ipocrizie

Replica API 25 aprilie 2014 | 00:00 194

Foştii aliaţi au ajuns la cuţite

Foştii aliaţi au ajuns la cuţite

Deputatul PSD Mircea Dobre îi acuză de ipocrizie pe foştii aliaţi din PNL Constanţa atunci când critică actualul guvern în problema reducerii contribuţiilor la asigurările sociale şi scutirea de la plata impozitului reinvestit. Dobre susţine că deputaţii liberali adoptă o atitudine politicianistă şi le cere să renunţe la acţiunile de propagandă care nu servesc nimănui. Reacţia alesului PSD vine în urma declaraţiilor făcute pentru "Replica" de deputaţii PNL Gheorghe Dragomir şi Mihai Lupu, care au criticat măsurile luate în ultimul timp de Guvernul Ponta. Mircea Dobre subliniază că Executivul a adoptat deja OUG pentru scutirea de la plata impozitului pe profitul reinvestit şi că, atunci când era la guvernare, PNL fusese de acord cu intrarea în vigoare a măsurii de la 1 iulie 2014.

"PNL devine sinonim pentru ipocrizie. Guvernul a adoptat scutirea de la plata impozitului pe profitul reinvestit şi sunt convins că va face acelaşi lucru şi pentru reducerea CAS. Ambele măsuri vor intra în vigoare de la 1 iulie 2014. Este un angajament pe care ni l-am luat împreună cu PNL, în cadrul USL. PNL a fost de acord chiar şi cu intrarea în vigoare a măsurilor de la 1 iulie. Ceea ce fac acum colegii mei de la PNL, printre care şi domnul deputat Dragomir atunci când cere devansarea calendarului de la 1 mai, este o ipocrizie şi o atitudine pur politicianistă", a declarat Mircea Dobre, pentru "Replica". Deputatul PSD atrage atenia că sesizarea PNL la Curtea Constituţională privind Legea insolvenţei este de asemenea lipsită de orice obiect practic. "Domnul deputat Lupu face o confuzie. Legea insolvenţei firmelor este una, Legea falimentului personal este alta. La Camera Deputailor există în prezent în discuţie un proiect de lege privind insolvenţa persoanelor fizice. Îi invit pe colegii mei liberali să urmărească mai atent activitatea din Parlament şi să renunţe la acţiunile de propagandă care nu servesc nimănui, nici investitorilor, nici angajaţilor, nici măcar deputaţilor PNL", a mai spus deputatul PSD, care precizează că în şedinţa de miercuri, 23 aprilie, Guvernul a adoptat Ordonanţa de Urgenţă cu privire la scutirea impozitului pe profitul reinvestit.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614