REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mohammad Murad construieşte la Năvodari cel mai luxos hotel de pe litoral

Mohammad Murad construieşte la Năvodari cel mai luxos hotel de pe litoral

Replica API 28 aprilie 2016 | 00:33 7628

Dedicat turiştilor cu bani care alegeau până acum Turcia

Dedicat turiştilor cu bani care alegeau până acum Turcia

Mohammad Murad

Unul dintre cei mai mari hotelieri din România şi cel mai mare investitor de pe Litoral, Mohammad Murad, ridică la Năvodari un hotel de cinci stele, cu 150 de camere şi apartamente, dintre care unele vor depăşi ca suprafaţă 200 de metri pătraţi, se arată pe profit.ro. Murad îşi propune cu acest hotel, care crede că va fi cel mai luxos de pe litoralul românesc, să atragă atât românii cu bani care preferă acum Turcia, cât şi străinii care vin pentru cluburi la Mamaia. Majoritatea hotelurilor de la mare sunt construite înainte de 1990 şi reabilitate ulterior, cu mai mulţi sau mai puţini bani. Dacă şi-au schimbat look-ul, dacă televizoarele sunt mai noi şi duşurile mai nichelate, dacă mobilierul e de calitate sau nu, un singur lucru a rămas, în cele mai multe cazuri, ca pe vremuri: dimensiunea camerelor. Cele mai multe hoteluri au camere minuscule, aşa cum se purta pe vremuri, când ultima problemă care îi deranja pe turişti era spaţiul. Când a achiziţionat un teren la Năvodari, cu ani în urmă, Mohammad Murad avea deja experienţă în turismul de pe litoral. Cumpărase deja mai multe hoteluri în Mamaia, Jupiter, Neptun şi Olimp, dezvoltând lanţul Perla Majestic, şi înţelesese că se poate detaşa de concurenţă doar dacă oferă ceva în plus. Şi ce plus putea fi observat mai uşor de turişti decât spaţiul şi serviciile? Aşa a pus bazele celui mai mare complex turistic din România, Phoenicia Resort de la Năvodari, format din mai multe hoteluri cu camere şi apartamente spaţioase, mult peste media a ceea ce s-a construit la mare. Murad va ajunge la 2.500 de locuri la Năvodari în primăvara anului viitor, când va fi inaugurat hotelul de cinci stele la care se lucrează acum.

„Facem un hotel care ne propunem să fie cel mai luxos de pe litoral, unde să oferim servicii de calitate comparabile cu cele mai renumite zone turistice din Europa", a declarat omul de afaceri pentru Profit.ro. Hotelul, construit acum la nivel de structură, va avea peste 150 de camere şi apartamente. Cea mai mică cameră va avea 45 de metri pătraţi, iar cele mai mari apartamente vor fi de tip duplex, cu scară interioară, şi vor depăşi ca suprafaţă 200 de metri pătraţi. Clădirea se înalţă pe nouă niveluri, iar apartamentele de la etajul opt vor avea camere şi la etajul nouă, pe spaţiile cărora vor fi amenajate terase private şi şezlonguri. Hotelul va include şi două restaurante, cazino, terasă închisă de minimum 1.000 de metri pătraţi şi plajă proprie, care la anul va fi acreditată Blue Flag. Investiţia va depăşi 6 milioane de euro. Murad spune că există cerere pentru lux la Marea Neagră, iar concurentul pentru hotelul pe care îl construieşte nu e vreo altă unitate din zonă, ci resorturile de lux din Turcia şi Grecia. „Peste 80% dintre cei care vin la noi sunt români care până acum plecau în străinătate. Cu alte cuvinte facem export de servicii masiv”, spune Mohammad Murad, conform profit.ro.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Infrastructura si drumuri inainte de toate, acolo bagati bani , luati modelul american...aia au facut mii de km de autostrazi pana sa construiasca vestitul Las Vegas, apoi construiti ce vrea peleul vostru...daca vreti profit si sa faceti ceva de bun gust!
9
0
Felicitari si mult succes in continuare.
3
5
Zau ? Asa sa fie ? De unde a avut el acesti bani sa investeasca in domeniul hotelier ? Din trafic cu tigari si alcool , asa cum se spune .
5
1
Si cel din piscina este Mohamed Murad ?El este un model de om din orice punct de vedere si in primul rand al felului elegant in care se prezinta
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367