REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Nici bine inaugurat, că noul tronson de pe Autostrada A4 s-a şi stricat!

Nici bine inaugurat, că noul tronson de pe Autostrada A4 s-a şi stricat!

Replica API 27 iulie 2016 | 00:36 353

Meseriaşii lui peşte!

Meseriaşii lui peşte!

Sursa foto: youtube.com

Noul tronson al Autostrăzii A4, care leagă Constanţa Sud de Portul din Agigea, inaugurat anul trecut, a început deja să se degradeze! Şoferii sunt indignaţi de proasta calitate de care acest tronson dă dovadă: „Uite, deja s-s stricat! Asflatul practic s-a înmuiat în curbă şi trebuie chiar să opreşti maşina pentru a putea depăşi acea zonă”.

Şoferii sunt complet dezamăgiţi de noul tronson care leagă Constanţa de Sud cu noul pod de la Agigea. Noua parte pare că s-a degradat deja, denivelările care s-au format sunt dovezile verosimile a folosirii unor materiale de calitate îndoielnică: „Am crezut că partea asta va fi mult mai bună, însă, uitaţi! Risc să fac accident dacă circul cu viteză mare!”, a precizat pentru „Replica” Simona D.

Aşadar, acesta devine un impediment pentru şoferii care vor să evite aglomeraţia de pe vechiul pod, în încercarea de a ajunge în staţiunile din sudul litoralului românesc. Contactând autorităţile responsabile cu situaţia drumurilor naţionale, aceştia nu au putut să dea un răspuns concret, vina fiind pasată de la una la alta „Ori CNANDR-ul ori APC-ul se ocupă de acest tronson.

Unul din cei doi, nu ştiu exact ca să pun degetul pe locul respectiv”, a precizat, pentru „Replica”, Adrian Nicolaescu, Prefect Constanţa. La rândul lor, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri au susţinut că responsabil pentru acest tronson este Administraţia Portului Constanţa, iar cu acest răspuns… „cazul a fost rezolvat”; drum bun!

Diana DONISANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102