REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O femeie s-a trezit cu apartamentul în flăcări, de la petardele aruncate de vecini - VIDEO

O femeie s-a trezit cu apartamentul în flăcări, de la petardele aruncate de vecini - VIDEO

Replica API 26 ianuarie 2016 | 00:21 730

Poliţiştii au demarat cercetările, păgubita acuză că se tărăgănează investigaţia

Poliţiştii au demarat cercetările, păgubita acuză că se tărăgănează investigaţia

O femeie din Constanţa a avut parte de un eveniment nefericit, chiar în noaptea de Revelion. Aceasta, în timp ce se afla la domiciliu, situat în zona CET, susţine că s-a trezit în balcon cu un obiect pirotehnic aprins, fiind vorba despre o rachetă. Nu a durat mult şi balconul i-a fost cuprins de flăcări. Vecinii care au observat cele petrecute au sunat de urgenţă la 112, la faţa locului ajungând pompierii şi cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. În momentul de faţă, dosarul se află pe masa poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie, cercetările fiind în toi.

„Momentan, sunt aşteptată de comandantul Secţiei 5 Poliţie. Este vorba de un incediu provocat, nu ştiu dacă cu intenţie, de la petarde, artificii, aruncate de jos care s-au redirecţionat către balconul meu. Acesta a ars în întregime, plus dormitorul copilului. Paguba este destul de mare, dar puteam să nu mai fiu eu sau mama mea, este vorba de sperietura pe care am tras-o. Pagubele materiale se ridică undeva la 50.000 de lei. Este vorba de tot balconul cu tot ce era în el, avem fotografii, am şi video.

Nu am făcut nici o plângere, au venit la faţa locului pompierii însoţiţi de poliţie, de salvare. Mi s-au luat nişte declaraţii, de către unul de la municipiu şi unul de la Secţia 5. Dar nu s-a mai întâmplat nimic de pe data 1 (ianuarie) până acum, dându-le şi dovezi. Asta m-a deranjat cel mai tare”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Rodica Călin. Femeia susţne că situaţia este una chiar teribilă şi asta din pricina faptului că nu mai are nici computer personal şi nici sistemul audio, acestea aflându-se printre obiectele ce au ars. În plus, ea crede că ancheta se mişcă prea încet.

„Am înregistrat, am făcut poze, le-am dat şi la Poliţie. Mă gândesc la ce a fost în Bucureşti şi credeam că lucrurile se vor mişca mai repede. Dar se pare că nu s-a ţinut cont de absolut nimic. Eu nu mai am nici calculator, nu mai am combină, totul s-a terminat, se poate vedea la faţa locului. Pe casetă se văd cele trei figuri ale celor care au aruncat, dar eu nu pot să le identific, d-aia le-am dat Poliţiei. Nu mi-au dat nici un răspuns”, a mai spus Rodica Călin. Potrivit oamenilor legii, se efectueză cercetări cu privire la cele sesizare de către femeie.

Diana NEAŢĂ, Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614