REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

O gaşcă de indivizi bea, mănâncă şi pleacă fără să plătească! ÎI RECUNOAŞTEŢI?

O gaşcă de indivizi bea, mănâncă şi pleacă fără să plătească! ÎI RECUNOAŞTEŢI?

Replica API 1 iulie 2016 | 00:27 1142

Escrocii au o nouă modalitate de a acţiona în Mamaia:

Escrocii au o nouă modalitate de a acţiona în Mamaia:

Litoralul românesc devine, în sezonul estival, gazda a zeci de mii de turişti, spre bucuria celor care trăiesc din acest sector, dar şi teren „de joacă” pentru infractori din toate colţurile ţării, dar nu numai! De dată recentă, oamenii legii au prins mai mulţi cetăţeni bulgari care veneau la Constanţa pentru a comite furturi, prin urmare... oraşul este la fel de atractiv în această periaodă precum un borcan cu miere pentru muşte!

De la tâlhari, infractori periculoşi ori găinari de cea mai joasă speţă, urbea de la malul mării are... de toate! Inclusiv clienţi care bat terasele de la un capăt la altul al staţiunii Mamaia, mănâncă, beau, se manifestă gălăgios, după care o şterg mişeleşte fără să achite nota de plată! Situaţia descrisă este cât se poate de reală, şi a fost surprinsă inclusiv de camerele de supraveghere, urmând ca în cel mai scurt timp să fie depusă şi o sesizare la Poliţie pentru demararea cercetărilor şi prinderea indivizilor la care facem referire. „Mâncăm, bem şi plecăm fără să plătim” este o reţetă testată sâmbătă seara la o terasă din Mamaia, unde 8-9 indivizi s-au tot perindat la o masă, toţi aparţinând aceluiaşi grup de prieteni: „Unii veneau, alţii plecau, iar ce au consumat, la aceeaşi masă la care au stat o bună perioadă de timp, se ridică la circa 140 de lei. Se vedea clar că sunt împreună, că sunt un grup de prieteni. La un moment dat, au început să plece pe rând, pe rând... Unul a rămas la masă, chipurile să plătescă, dar când să îi fie adusă nota de plată... ia-l de unde nu-i!”, ne-a relatat o ospătăriţă de la o terasă din Mamaia.

Din fericire, terasa are camere de supraveghere, iar imaginile (click pe poze!) au fost puse la dispoziţie de firma de pază. Ce se poate sesiza din imagini este că singurul care pare a fi aşezat strategic, cu spatele la camera de supraveghere şi cu şapcă pe cap, este individul rămas ultimul la masă. Tot din imagini se vede că el ar lua de la ceilalţi prieteni nişte bani, numai că ulterior pleacă, fără să achite ceva! Având în vedere imaginile, mare atenţie! Proprietarii de localuri ar face bine să analizeze cu atenţie figurile celor implicaţi, pentru a nu se trezi, la rându lor, victimele acestor escroci, iar cei care îi recunosc, să anunţe Poliţia!

VIDEO CU INDIVIZII:

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369