REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Operaţiunea ASFALTAREA la Constanţa. Normalitatea care ne ia prin surprindere

Operaţiunea ASFALTAREA la Constanţa. Normalitatea care ne ia prin surprindere

Replica API 5 august 2016 | 23:10 220

Constănţenii se minunează că în sfârşit se face ceva!

Constănţenii se minunează că în sfârşit se face ceva!

Oraşul Constanţa începe să arate, cel puţin în anumite zone, decent. Spunem decent, deoarece este o normalitate ca străzile şi trotuarele să fie reabilitate anual, ca parcurile să fie curăţate permanent şi ca în staţiile de autobuz să fie amplasate bănci. Încetul cu încetul aceste lucruri s-au întâmplat şi în oraşul de la malul mării, care anual este vizitat de zeci de mii de turişti. Constănţenii au sesizat şi ei acest lucru şi sunt foarte încântaţi.

Pentru că ani la rândul străzile mărginaşe ale Constanţei au fost „excluse” din programul de reabilitare, au ajuns să arate în ultimul hal. Constănţenii făceau sesizare după sesizare la primăria oraşului pentru asfaltarea străzilor, însă nu se întâmpla nimic. Iată că, odată cu noua administraţie locală, lucrurile au început să se schimbe într-o oarecare măsură. Mai multe străzi din oraşul Constanţa au fost reabilitate. Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban SRL, administratorul tramei stradale, a avut programate, pentru perioada 02.08.2016-05.08.2016, lucrări de reabilitare a tramei stradale în următoarele zone: strada Liviu Rebreanu, aleea Orhideelor, alee acces zonă liceul George Călinescu şi strada Eduard Caudella. „În această săptămână s-a reabilitat trotuarul de pe strada Smârdan, carosabilul de pe străzile Lahovari şi Călăraşi, iar pe străzile Ţepeş Vodă şi Orhideelor a fost reabilitat atât carosabilul, cât şi trotuarul”, a afirmat Ionela Halciuc, reprezentant al biroului de presă din cadrul Primăriei Constanţa. Toate aceste lucrări fac parte din programul anual de reabilitare a străzilor. Un constănţean care a depus mai multe sesizări la primărie pe tema asfaltărilor, a afirmat după ce strada pe care locuieşte a fost reabilitată, că nu credea că se va întâmpla acest lucru. „În sfârşit, aleea de acces din apropierea liceului G. Călinescu arată normal. Felicit reprezentanţii primăriei pentru acest lucru”, a spus bărbatul. Amintim că 22 de străzi din mai multe cartiere constănţene au fost asfaltate de la zero. Consiliul Local a aprobat în urmă cu patru luni lucrările despre care primarul Decebal Făgădău spune că s-ar putea termina până la finalul verii. Vorbim despre străzile din cartierele Compozitorilor, Baba Novac, Veterani şi Palazu Mare.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102