REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

„Pachetarii” Constanţei, REVOLTAŢI că nu au primit tichetele pentru alimente

„Pachetarii” Constanţei, REVOLTAŢI că nu au primit tichetele pentru alimente

Replica API 9 mai 2016 | 23:04 607

„Vă jucaţi cu noi ca şoarecele cu pisica”

„Vă jucaţi cu noi ca şoarecele cu pisica”

În urma anunţului făcut de primarul interimar, Decebal Făgădău, cu privire la tichetele pentru alimente, care nu au fost distribuite înainte de sărbătorile pascale, constănţenii au luat foc. În plus, mulţi dintre pensionari au luat cu asalt pagina de Facebook a Primăriei, certând administraţia locală.

Persoanele care s-au înscris în programul „Respect”, derulat de Primăria Constanţa, care înlocuieşte acordarea pachetelor sociale, au avut o mare dezamăgire: tichetele nu au fost acordate înainte de Paşte. În cadrul şedinţei de Consiliu Local, ce a avut loc miercuri, 27 aprilie, primarul interimar Decebal Făgădău a anunţat că, din cauza contestaţiilor, tichetele nu au putut fi tipărite.

„Pentru prima oară tichetele nu vor fi acordate înainte de Paşte. S-a depus o contestaţie la licitaţia de tipărire şi distribuire a tichetelor. Dacă va fi respinsă contestaţia, vom începe tipărirea lor, dacă nu... vedeţi şi dumneavoastră cât durează licitaţia”, a menţionat acesta. Numai că oamenii nu au luat în seamă scuzele, ei precizând că nu-i încălzeşte cu nimic. „Îmi pare rău să vă spun, dar sunteţi neserios! Ne-aţi păcălit cu tichetele de alimente.Vă jucaţi cu noi ca şoarecele cu pisica. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Măcar acum sunteţi sinceri să ne daţi un răspuns dacă se mai dau sau nu tichetele”, a scris Lenuţa O.

„Nu vă onoraţi promisiunile cu tichetele şi mai vreţi să fiţi aleşi, domnilor! Ruşine pentru voi! Găsiţi pentru tot ce aveţi nevoie, dar pentru amărâţii de pensionari nu. Aşteptaţi-le voturile”, a adăugat şi Cornelia T., pe când o altă persoană a ţinut să precizeze: „Aşa s-a întâmplat şi înainte de Crăciun cu pachetele!!! Nu prea vă ies licitaţiile. Toate proiectele iniţiate de dumnealui ies pe dos! De la pachete, la patinoarul de astă iarnă pe care nu vroia ENEL să îl branşeze, la reabilitare parc arheologic, la zilele Constanţei, la locurile de joacă din oraş, la ecarisaj etc. până la nişte amărâte de tichete nu a ieşit nimic!!!! Toţi suntem buni la vorbe…”.

La toate aceste sesizări, reprezentanţii Primăriei au oferit răspunsul standard: „Sesizarea dvs. a fost înregistrată cu nr…, cheie de control… şi înaintată spre soluţionare. Revenim în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns”, în care oamenii nici că-şi mai pun baza: „Nu ne mai minţiţi, vrem un răspuns concret”. Cât despre data la care tichetele vor fi distribuite, Decebal Făgădău a precizat la finele lunii aprilie: „Sunt unul dintre cei care regretă foarte mult că nu s-au acordat acum. Ştiu că dacă se vor acorda în mai se va considera o mişcare electorală şi nu este aşa. Sunt necăjit din cauza acestui inconvenient cu licitaţia”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218