REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Patronii restaurantelor Rustic şi Bacco S-AU ÎNCĂIERAT! Poliţia, chemată să îi LINIŞTEASCĂ

Patronii restaurantelor Rustic şi Bacco S-AU ÎNCĂIERAT! Poliţia, chemată să îi LINIŞTEASCĂ

Replica API 15 ianuarie 2016 | 15:52 1160

S-a lăsat cu garduri dărâmate, clienţi speriaţi şi reclamaţii!

S-a lăsat cu garduri dărâmate, clienţi speriaţi şi reclamaţii!

Un litigiu mai vechi, declanşat între doi afacerişti din Constanţa, s-a lăsat, în cursul zilei de joi, 14 ianuarie, cu garduri dărâmate şi plângeri la Poliţie. Este vorba despre restaurantele Rustic şi Bacco, cei doi administatori luându-se la ceartă de la chirie.

Agitaţia s-a instalat în cursul zilei de joi, 14 ianuarie, pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa. La faţa locului au ajuns atât poliţiştii cât şi jandarmii. Mai exact, se pare că este vorba despre un litigiu mai vechi izbucnit între patronii restaurantelor Rustic şi Bacco, de data aceasta lucrurile ajungând până în punctul în care s-a lăsat cu garduri dărâmate şi plângeri la Poliţie.

„Noi suntem aici cu chirie. Este vorba de un contract încheiat cu Marin Dumitru, de la Rustic, pe 10 ani. Am pornit ca asociaţi, după care omul s-a sucit şi a spus că vrea altă chirie, în condiţiile în care, în contractul încheiat, era stabilită altă sumă. Acum a cerut mult mai mult, adică pe lângă aia să-i mai dau o sumă, dar la negru. I-am dat câteva luni de zile, apoi a spus că vrea dublu. I-am spus că nu mai am de unde să-i dau, că sunt la început, am deschis din 2014, nu am.

De atunci a început totul, a parcat maşinile în faţa restaurantului meu să-mi ia faţa. Apoi, eu am mai construit un gard pentru a nu mai putea parca el şi uitaţi acum ce s-a întâmplat: mi-a dărâmat gardul care era din BCA, mi-a blocat intrările. Era lume în local, s-a speriat, a plecat... Păi să intre în plin în gard şi să-l dărâme..., chiar aşa?”, a declarat, pentru „Replica”, patronul restaurantului Bacco. Potrivit acestuia, suma investită în clădire se ridică la circa 120.000 de euro.

„Când am preluat clădirea nu avea nimic, nici geamuri... Am investit în ea şi acum s-a sucit. Cred că vrea el să folosească şi spaţiul ăsta şi din cauza aceasta face aşa ceva”, a mai spus afaceristul. Însă, acuzaţiile sunt de ambele părţi. Potrivit informaţiilor noastre, la Poliţie au ajuns, şi în trecut, reclamaţii din ambele părţi cu privire la neînţelegeri, distrugere şi furt. Cât despre cazul de faţă, poliţiştii constănţeni au efectuat cercetări la faţa locului, cel mai probabil urmând să fie deschis un dosar penal.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CE SA MA FAC CU EL PUTE CA UN PORC ARE SCULAMENT TOT TIMPU MA SPURCAT LATURA
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108