REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pericol pentru şoferi! Alcoolicii „se cinstesc” fix în mijlocul şoselei!

Pericol pentru şoferi! Alcoolicii „se cinstesc” fix în mijlocul şoselei!

Replica API 13 august 2016 | 22:34 264

Mare atenție, șoferi! Accidentele se pot produce oricând din cauza alcoolicilor care se plimbă chiar în mijlocul intersecției. Își petrec ziua în barurile din oraș, iar seara, ies la plimbare cu sticla de băutură în mână. Unii au chef de scandal, alții de glume, însă toți reprezintă un risc pentru participanții la trafic și trebuie evitați.

Probabil cu toții am vazut în trafic persoane în stare de ebrietate, care se plimbă relaxați pe mijlocul șoselei. Bineînțeles, claxoanele puternice și chiar înjurăturile nu îi ajută pe cei tulburați să se trezească, așadar, atenția maximă trebuie să fie de partea șoferilor. O singură clipă de neatenție vă poate costa. Mai mult decât atât, în cazul unui accident, acești cetățeni nu au posibilitatea de a achita daunele făcute, iar, aspectul cel mai grav îl constituie apariția unor eventuale mustrări de conștiință din partea conducătorilor auto, în cazul particular în care aceștia ar intra în impact cu bețivii. Zilele trecute, un cetățean turmentat, care cu greu se putea ține pe picioare, a încurcat traficul de pe bulevardul 1 Mai, șoferii indignați claxonându-l, însă, fără rezultate. Aceștia au fost nevoiți să îl ocolească, fiind singura metoda de a evita impactul. În ciuda faptului că termometrele atingeau 35 grade, bărbatul a “zăbovit” ore în șir în intersecția circulată, fără vreo urmă de teamă. Un alt bărbat care a făcut un obicei din a sta în mijlocul drumului poate fi întâlnit noaptea, pe strada Caraiman. Veşnic cu o sticlă în mână, bărbatul se postează în drum, salutând şoferii, care, evident, trebuie să îl ocolească.

Diana DONISANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218