REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PNL şi-a lansat candidaţii din judeţ, cu atacuri la adresa PSD şi a „găştii de nepricepuţi” de la Primăria Constanţa

PNL şi-a lansat candidaţii din judeţ, cu atacuri la adresa PSD şi a „găştii de nepricepuţi” de la Primăria Constanţa

Replica API 23 mai 2016 | 00:34 279

Adriana Săftoiu, prezentă la eveniment

Adriana Săftoiu, prezentă la eveniment

Gheorghe Dragomir , Vergil Chițac

Cu doar două săptămâni înainte de alegeri, PNL Constanţa şi-a lansat candidaţii la primăriile din judeţ. Evenimentul a avut loc duminică, 22 mai, în Sala mare a Casei de Cultură, în prezenţa a sute de simpatizanţi şi membri ai organziţiei. Invitatul special al evenimentului a fost Adriana Săftoiu, prim-vicepreşedinte PNL, care a ţinut să felicite organizaţia de la Constanţa pentru echipa formată, dar şi pentru candidatul desemnat pentru Primăria Constanţa.

„Fac campanie electorală de 20 de ani şi mărturisesc că aceasta este campania cea mai atipică pe care trebuie să o ducem. M-aş bucura să simt că mai mulţi colegi realizează un lucru pe care nici un partid nu l-a făcut. Ne-am asumat un cod de integritate foarte dur, să nu susţinem candidaţii care au probleme cu justiţia. Am propus oameni noi, oameni integrii. De ce PNL e mai bun decât PSD? Dacă mă uit pe toată harta României, judeţele cu nivel de trai mult mai mult sunt conduse de primari liberali. Sudul ţării e o zonă săracă a României. Cine conduce de 26 de ani judeţele din sud? PNL este singurul partid politic care a încercat să respecte ce a cerut ţara”, a precizat Adriana Săftoiu.

„Faptul că avwţi candidat nou la Constanţa este mare lucru. Aţi acceptat să propuneţi un om care are o meserie, un om care are caracter. Sunt convinsă că Vergil Chiţac va câştiga alegerile la Constanţa“, a continuat Adriana Săftoiu. La rândul său, candidatul PNL la Primăria Constanţa a promis că va administraţie corectă, alături de echipa sa de consilieri, pentru că are tot ceea ce-i trebuie pentru a conduce municipiul următorii patru ani. „Mă prezint în faţa dumneavoastră cu încrederea oferită în ultimele luni. Pentru mine, Constanţa înseamnă acasă, un loc pe care vreau să îl ştiu curat şi îmbelşugat.

Ajunge cu trecutul, haideţi să privim, împreună, spre viitor! Voi veni la primărie pentru a scoate Constanţa din mâna unei găşti de nepricepuţi. Avem nevoie de un om dedicat, harnic, pragmatic, care să vrea, să ştie şi să poată. Voi face lucrul acesta alături de o echipă de oameni care au puterea să schimbe faţa Constanţei, consilierii PNL. Noi nu promitem minuni în timpul campaniei electorale, vom fi oneşti şi le vom spune constănţenilor ce vom face, mai ales cum vom face. Le vom arăta cum vrem să administrăm Constanţa, cu transparenţă şi corectitudine în beneficiul lor“, a declarat Vergil Chiţac.

„Am ales să nu mai fiu spectator în tribună şi să intru în trenul de joc, cu toate neplăcerile. Când eşti jucător, te mai faultezi, te ridici, şi joci mai departe până se termină meciul. Este ultima etapă şi PNL Constanţa joacă cu cupa pe masă. Cred că am tot ce-mi trebuie pentru această competiţie politică. O carieră profesională conturată, un program electoral cu soluţii la problemele oraşului, dar mai ales am o echipă cu principii şi interese comune ce vizează dezvoltarea Constanţei“, a mai continuat acesta.

„Cel mai urât oraş din România”

„Trăim în cel mai urât oraş din România. A fost distrus transportul, au fost distruse parcurile, cultura, învăţământul. Rectorul univeristăţii a fost arestat pentru corupţie, preşedintele CJC, arestat pentru corupţie, primarul, arestat pentru corupţie, managerul Spitalului Judeţean, arestat pentru corupţie... Astea-s realităţile în tot judeţul. PSD a fost un clan şi vedeţi unde a ajuns!“, a spus, la rândul său, deputatul Mihai Lupu. Gheorghe Dragomir a încheiat seria discursurilor de la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL, la primăriile din judeţ. Preşedintele organizaţiei judeţene PNL a afirmat că este sigur că organizaţia pe care o conduce la Constanţa va câştiga alegerile, deoarece a construit o echipă puternică.

„De 12 ani, am construit o echipă cu oameni noi, fără experiență politică, dar și cu oameni cu experiență, însă toți oameni intregi, de valoare. Formăm cea mai puternică echipă. Nu ne-a fost ușor să formăm echipa, dar am reușit să o construim'' a precizat Dragomir. Acesta a dorit, totodată, să spulbere un mit, cu privire la susținerea lui Vergil Chițac. Dragomir a precizat că el l-a convins pe aspirantul la funcția de primar al Constanței să reprezintă formațiunea la alegerile din 5 iunie, că nu există nici-un blat cu PSD ori cu vreun alt partid, așa cum susțin contracandidații.

„Sunt cel care l-a determinat pe Vergil Chițac să devină candidatul PNL la Primăria Constanța. Acum 2 ani, discutam de ceea ce vom face mai departe. Așa s-a născut ideea de a deveni candidat, cel mai bun din toate timpurile. Virgil Chițac are sprijinul organizației“, a precizat Dragomir. Totodată, acesta a îndemnat electoratul, dar în special pe politicienii care vor schimbare, să voteze PNL, pentru a scăpa Constanța de actuala administrație. „La primărie se bat doi candidați: Vergil Chițac și Decebal Făgîădău. Îi îndemn pe contănțeni care vor să schimbe administrația PSD să dea voturile de primar celui mai bun, Vergil Chițac. De nu, atunci pot să vă acuz eu de blat. Atunci e blat, când joci murdar, când induci în eroare electoratul“, a transmis președintele Organizației Județene a PNL.

Totodată, acesta a lansat candidatului PSD câteva întrebări. „Domnule Făgădău, ce aveți mai bun decât predecesorii dumneavoastră? De ce candidați? Conduita dumneavoastră vă permite să candidați când aveți atâtea probleme dumneavoastră, cât și echipa dumneavoastră?“. În încheiere, Dragomir a precizat că este decis, în calitate de președinte al Consiliului Județean Constanța, să conducă județul așa cum trebuie, fără să-și bată joc de banii publici. „În calitate de președinte al CJc, n-am să promit. Suntem o echipă care va conduce județul altfel, care nu-și va bate joc de banul publici. Domnilor care vă ocupați de instituțiile din subordinea CJC, urmează depolitizarea acestor companii. Nu vom da oamenii afară, însă celor cu probleme, le acceptăm demisiile“, a conchis Dragomir.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218