REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Polițiștii I-AU ANULAT PERMISUL DE CONDUCERE "BIZONULUI" care a făcut spectacol în Satul de Vacanță

Polițiștii I-AU ANULAT PERMISUL DE CONDUCERE "BIZONULUI" care a făcut spectacol în Satul de Vacanță

Replica API 24 august 2016 | 11:52 1077

Exclusiv

Exclusiv

Vești proaste pentru Marcel Răducan, șoferul care s-a dat în stambă, și nu o dată, în Constanța. Polițiștii constănțeni l-au identificat și, surpriză!, s-a ales cu permisul de conducere anulat. Prin urmare, individul a rămas pieton pentru următorii ani iar dacă va dori să devină, din nou, șofer, va trebui să susțină un nou examen. Precizăm că nu există un termen anume până când poate susține examenul de obținere a permisului.

Amintim că Marcel Răducan, la începutul lunii august anul curent, a blocat traficul pe bulevardul Tomis, pentru a-și cumpăra țigări! Bărbatul a fost surprins de către un alt participant în trafic în timp ce și-a parcat bolidul în mijlocul bulevardului Tomis, în zona Sălii Sporturilor. Însă, tot la începutul lunii august, acesta a creat panică în Satul de Vacanță. Mai exact, el a pătruns cu mașina pe poduleț și a făcut slalom printre turiști în încercarea de a coborî scările. Atunci a fost sancționat pentru pătrundere pe sens interzis, cu 250 lei și 2 puncte penalizare conform OUG 195/2002 R. Ulterior, după ce a comis și fapta de pe bulevardul Tomis, individul s-a ales cu permisul de conducere anulat.

Procedura prin care i s-a ANULAT permisul de conducere

Marcel Răducan este recidivist, el "călcând pe bec" și în 2009, atunci când a fost cercetat pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002). Mai exact, a fost prins la volan chiar dacă avea permisul suspendat. I s-a întocmit dosar penal și a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța pe 5.11.2009. Pe 2.07.2010 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, decizia rămânând definitivă în 2011. Astfel, potrivit oamenilor legii, cum el este recidivist și are cazier pentru conducere fără permis, iar permisul și l-a obținut în termenul de încercare al pedepsei sau chiar în timpul judecății, și a mai și recidivat, și nu o dată, permisul poate fi anulat prin ordin al șefului Serviciului Rutier. Astfel, potrivit Art. 114 din OUG 195/2002 republicată, care se referă la Răspunderea contravenţională, litera f: Anularea permisului de conducere se dispune în următoarele cazuri: "Permisul de conducere a fost obţinut în perioada în care titularul era cercetat sau judecat în cadrul unui proces penal pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, atunci când acesta a fost condamnat printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ii vede nimeni pe acesti doi baieti Prodea si Costea? Umbla fara permis de la varsta de 16 ani si ii vezi cu seria 7 a8. Intrebarea este de unde au acesti copii bani de asemenea masini? Noi muncim o viata intreaga si tot nu am reusit sa ne ducem cu gandu la asa ceva
4
1
Mai sunt 2 care umbla fara permis Eduard Prodea cu un a8 de Iasi si inca unu Costea Alexandru
3
0
Marcel Raducanu are protectia politiei si din cauza asta conduce fara carnet. A fost o intamplare ca a fost prins la o razie fara carnet. Sa se sesizeze dna si sa vina o comisie de procurori dna sa verifice la constanta ce se intampla.
1
0
Marcel Raducanu inca are carnet deoarece conduce masina linistit. E o mare minciuna ca are carnetul suspendat. Verificati daca nu credeti
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108