REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Prezentarea unui restaurant de fiţe pe internet, AUTODENUNŢ în direct!

Prezentarea unui restaurant de fiţe pe internet, AUTODENUNŢ în direct!

Replica API 21 martie 2017 | 00:00 939

Ce-aţi făcut mă, cu scoicile alea?

Ce-aţi făcut mă, cu scoicile alea?

A trecut un an de la intrarea în vigoare a legii antifumat. Zilele trecute, cotidianul „Replica” a luat „pulsul” constănţenilor pe acest subiect. Ne-a interesat să aflăm ce părere au constănţenii, dacă s-au obişnuit să nu mai fumeze în localuri etc. În general, oamenii spun că se conformează, însă există destule localuri care încă permit să fie încălcată legea, de dragul clienţilor! Acum câteva săptămâni, tot „Replica” prezenta o serie de restaurante unde, „printre picături”, clienţilor le mai este permis fumatul (şi nu în locuri special amenajate!). Au fost ataşate şi imaginile care dovedeau cele consemnate de reporterii „Replica”, iar ulterior, militarii ISU Dobrogea şi poliţiştii locali au informat că au luat atitudine, intensificând controalele pe această linie şi aplicând amenzi în conformitate cu legislaţia în vigoare.

De asemenea, recent, două pub-uri din Constanța au fost “vizitate” de polițiștii constănțeni. “În urma controalelor efectuate la punctele de lucru situate în Constanța, Piața Ovidiu, nr. 2C," Racing Pub", pendinte S.C. Viperoom S.R.L. și Bulevardul Mamaia, nr. 324," Kuydo Cafe", pendinte S.C. Valgab Paty S.R.L., societățile comerciale au fost sancționate contravențional conform art. 10, lit. b din Legea 349/2002 completată cu Legea 15/2016”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Cu acest prilej, ţinem să le transmitem organelor competente că, pentru a doua oară în decurs de câteva săptămâni, pe adresa redacţiei au sosit sesizări referitoare la localurile din zona veche a oraşului Constanţa. Mai exact, câţiva constănţeni ne-au informat că se fumează în localurile din zona peninsulară. În cazul unui restaurant anume, considerat de fiţe, există şi o înregistrare video! Partea hilară este că înregistrarea video s-a dorit a fi un soi de reclamă care să circule pe Facebook, însă s-a transformat într-un… autodenunţ! Mai precis, cineva a filmat cum se pregătesc scoicile în Peninsula Bistro, Restaurant & Lounge. Toate bune şi frumoase, elegant şi rafinat, doar că… în imagini a fost surprinsă şi o tânără, clientă a localului, care stătea la o masă şi… FUMA! Imaginile datează de acum câteva zile.

De precizat că Peninsula Bistro, Restaurant & Lounge este un restaurant mediteranean, situat pe bulevardul Tomis numărul 41. Conform datelor publice, localul funcţionează pe societatea Cin-Cin SRL, aceeaşi care deţine şi restaurantul Cin-Cin Fast Food & Pizza. Firma a fost înfiinţată în anul 1991, iar conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, asociatul unic este Hristu Mocianu, alături de fiul său, Sorin Mocianu, fost consilier judeţean PNL. Hristu Mocianu şi Sorin Mocianu apar ca asociaţi şi în Peninsula SRL.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa da, si alti retarzi care nu au alte problem mai importante. Apucati-va ma de munca, altfel va vin idei. idealistii poolii belite, ati gasit cele mai mari problem ale urbei, dupa care scaoteti potaia afara sa se cace pe trotuar si spargeti seminte... va-n aripa de simpatici.
1
1
Este adevarat tot ce se scrie despre aceste localuri, eu personal urmaresc acest lucru pentru ca nu este normal sa incalci legea. Mai ales cand este vb de sanatatea celorlalti. In europa cum se poate respecta aceasta lege...
3
3
Ce mananca cacat ziarul asta!
5
1
Daca nu va convine stati dracului acasa, ca nu sunteti obligati sa stati prin baruri
4
7
una peste alta, mancarea si servirea sunt fabuloase la Peninsula si asta e tot ce conteaza
6
4
este un local pt fumatori langa cinema tineretului. ma amuza ca mai aerisesc din cand in cand !
3
1
Acum depinde de ce poti oferi ca patron de local. Daca reusesti sa-ti aduci clienti prin calitatea serviciilor si preturi convenabile chiar daca acestia sunt siliti sa nu fumeze,este OK. Oricum,se spune ca legile sunt elaborate pentru binele populatiei,fara discriminare. Se spune. Legile se mai si abroga,se mai schimba,atunci cand realitatea dovedeste ca acestea au fost facute prost, de imbecili aflati la putere. Cine vrea sa dea bani doar ca sa se spuna ca a fost intr-un local dar de fapt nu s-a simtit bine cu adevarat,e liber sa o faca.
4
1
E posibil ca la orice articol sa nu apara unul cu ura de rasa. Ca ala e machidon care are restaurantul. Trezeste te mai bolnavule, Dobrogea e plina de etnii turci,tatari, machidoni,moldoveni,lipoveni etc
12
1
Ce nu intelegi tu proasto si alti prosti ca tine este ca oricate vicii as avea eu sau altcineva, acestea nu deranjeaza precum viciul tau!
18
5
SA FUMATI LA VOI ACASA.
10
10
Cum drk se face ca toate localurile pomenite in articol sunt detinute numai de maimutoi makidonesti? Pt astia sunt alte legi? Au cam inceput sa sara calul prin Dobrogea , aveti grija firticilor!
8
8
Pe tine nefumatorule, de ce te deranjeaza locatiile unde se fumeaza ? Nu te obliga nimeni sa intri intrun sptiu de genul. Sunt si localuri unde nu se fumeaza in Constanta...da! Pentru cei de speta ta! Tu nefumatorule sunt convinsa ca ai alt viciu, lasa.te si tu de el sa fii la asentiment cu noi fumatorii! Nefumatorilor, stati acasa sau duceti-va la mall sau oriunde nu se fumeaza sau vedeti-va de treaba ! Nu va mai hraniti cu atata ipocrizie!
17
44
Amice ai grija ca nu stii cine se uita la IP!! si mai taci din gura , asa zisi Patroni sa respecte legea , dk nu le convine sa nu intre in Afaceri , o sa vin sa iti miros eu tie tigarile ? pai te sparg cu bataia dk pe vad cum fumezi , kakatule ordinar .
12
11
Cum sa fumezi intr un local daca este legea zice clar ca este interzis ca si ca sofer nu este voie sa bei nu ai voie sa dai si sa iei spaga si tot asa .Deci merita inchis localul si o amenda asa romanii nu isi risca sa faca cancer ca i fudul .
21
6
Se fumeaza la Peninsula si Crazy de 3 luni, Trezirea!
21
7
nu mai dati commenturi cu cine ssi unde... asta se si doreste cu astfel de articole... hai sa ne turnam unii pe altii... e patatic
11
13
Eu in filmarea voastra vad o terasa. Am fost in acea locatie si niciodata nu se fuma in restaurant,doar afara pe terasa. Dar asa suntem noi romanii, pana nu distrugem tot nu ne lasam. Pana una alta fraieri sa fie proprietarii localului sa nu va dea in judecata pentru calomnie si prejudicii
14
14

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369