REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primarul din Peştera susţine că este atacat pe Facebook cu imagini mincinoase

Primarul din Peştera susţine că este atacat pe Facebook cu imagini mincinoase

Replica API 1 decembrie 2015 | 00:00 353

Pagină de socializare creată să-i taie elanul de candidatură la Medgidia?!

Pagină de socializare creată să-i taie elanul de candidatură la Medgidia?!

Nu a început campania electorală, dar au debutat atacurile denigratoare din partea candidaţilor la alegerile locale. Cel puţin asta susţine alesul local din Peştera, Valentin Vrabie, care a anunţat faptul că-şi va depune candidatura pentru Primăria Medgidia. În cursul zilei de luni, 29 noiembrie, o locuitoare, aparent din Peştera, a postat câteva fotografii cu străzile din comună „înghiţite“ de noroi, după ultimele ploi. Contactat de „Replica”, primarul Valentin Vrabie a declarat că respectivele fotografii nu au fost făcute în localitatea pe care o conduce. Nici nu ar avea cum, întrucât toate străzile sunt pietruite, mai spune el: „Nu avem străzi cu noroi”

„Comuna noastră, Peştera, după ultimele ploi! Mulţumim domnului primar, Valentin Vrabie“, a postat Mihaela Pestriţu. Primarul din Peştera a reacţionat însă vehement, spunând că localitatea pe care o conduce este una dintre cele mai frumoase şi civilizate din România şi că nu există asemenea străzi, precum cele din imaginile postate de Mihaela Pestriţu. „Cum poţi să spui că aşa arată comuna Peştera! Cineva o face intenţionat. Se apropie campania. Cei din Medgidia nu spun de ei, ce au făcut, ce n-au făcut, spun de alţii! Pun şi eu poze din Medgidia, dacă e vorba de aşa... Şi este municipiu.

Dacă o luăm cu chestiuni de genul acesta... Sunt convins că contracandidaţii mei au făcut asta. N-am spus că-n 8 ani am făcut totul, dar ce-am făcut eu în 8 ani, n-au făcut alţii cu milioane de euro. Chiar dacă e într-un loc, că sunt aluviuni, că e zonă de deal, dar se vine cu utilaje, se curăţă... se mai întâmplă. Nu există în Peştera. Dar să-ţi baţi joc de munca unui om... cum era comuna în 2000?! Se lucrează acum în Izvoru, de exemplu, se asfaltează. Asta nu se vede?!

Dar de ce nu ies la atac prin a se promova cinstit? Eu o să fac o campanie civilizată, nu o să fac niciodată aşa ceva“, a declarat Valentin Vrabie, precizând, totodată, faptul că ştie cine se află în spatele acestor practici denigratoare. „Persoana aceasta (care a creat contul de Facebook – n.r.) nu este Pestriţu, nici nu există numele acesta în comună. Ştiu cine este, este nora unui vecin de-al meu, din Medgidia. Mai mult, pagina de Facebook a fost creată de curând, mai exact luni, după cum puteeţi să observaţi”, a conchis primarul.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102