REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Proxenetul de la Pink Cats are tupeu: „Mă întreb dacă tâmpita de la ghişeu a auzit de prezumţia de nevinovăţie”

Proxenetul de la Pink Cats are tupeu: „Mă întreb dacă tâmpita de la ghişeu a auzit de prezumţia de nevinovăţie”

Replica API 1 septembrie 2015 | 00:00 505

Sub control judiciar din iunie, şi-a scos cazierul

Sub control judiciar din iunie, şi-a scos cazierul

Claudiu Giorson Belecciu

Claudiu Giorson Belecciu, patronul de la Pink Cats, trimis în judecată într-un dosar de proxenetism, a fost eliberat din arest pe 25 iunie anul curent. De cum s-a văzut un om liber, acesta a revenit la una dintre pasiunile sale, şi anume aşa-zisele „sculpturi” în nisip. În plus, acesta se declară nemulţumit de modul în care a fost tratat atunci când a solicitat cazierul. „Mă întreb dacă tâmpita de la ghişeu a auzit de prezumţia de nevinovăţie”, a scris el pe Facebook.

Claudiu Giorson Belecciu se poate bucura de libertate de la finele lunii iunie anul curent, când Curtea de Apel Constanţa i-a admis cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu control judiciar. Pe timpul cât se află sub control judiciar inculpatul trebuie să respecte mai multe obligaţii, precum să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la Poliţia Municipiului Constanţa, organ desemnat cu supravegherea acestuia, să nu depăşească limita teritorială a municipiului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei, să nu comunice cu ceilalţi inculpaţi ori cu membrii familiilor inculpaţilor,cu excepţia inculpatei Margareta Drăguţ, care este concubina contestatorului, inculpat şi ea în dosar, şi să nu exercite calitatea de administrator ai vreunei societăţi comerciale.

În caz contrar, se poate întoarce oricând după gratii. Însă, imediat de cum a revenit la domiciliu, acesta a şi scris pe Facebook „Home sweet home!”. Prietenii i-au urat toate cele bune, după care Belecciu a tot mers la plajă, acolo unde şi-a reluat activitatea de artist. Acesta a făurit din nisip şi o siluetă de femeie, scriind pe fotografie: „Pentru băieţii din Vaslui. Cu încredere, că nu face plângere”. Printre picături, se pare că acesta a solicitat eliberarea cazierului, însă s-a lovit de un răspuns al angajatei care nu prea i-a convenit:

„Astăzi, (27 august – n.r.) am fost să-mi iau un cazier judiciar.Spre mirarea mea am fost pus de o duduie de la ghişeu să revin după 3 zile lucrătoare. O discuţie cu şeful ei şi am cazierul în buzunar... Ce mă întreb e dacă tâmpita de la ghişeu a auzit de prezumţia de nevinovăţie”, a scris el, furios, pe reţeaua de socializare. Reamintim că un scandal sexual uriaş a izbucnit la Constanţa, implicate fiind şi minore! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu, Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau pioni importanţi în gruparea infracţională, care racolau minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic.

Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic. Treburile erau bine împărţite: profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea fetelor de la o locaţie la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament. Însă, la data de 26 ianuarie 2014, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, inclusiv la sediul Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218