REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PSD Constanţa nu se mai grăbeşte cu lista pentru parlamentare. Cine ar putea candida

PSD Constanţa nu se mai grăbeşte cu lista pentru parlamentare. Cine ar putea candida

Replica API 1 octombrie 2016 | 00:00 271

Cu Ponor „out”,

Cu Ponor „out”,

Gimnasta Cătălina Ponor a refuzat propunerea PSD Constanţa de a candida la parlamentare. Anunţată de preşedintele organizaţiei judeţene drept candidate partidului la alegerile pentru Parlamentul României, pentru un post de deputat, Ponor a dat înapoi, precizând, în cursul zilei de vineri, pentru news.ro, că nu va face pasul spre politică. Ponor a spus în interviul acordat agenţiei de ştiri că politica este „o meserie murdară” şi nu doreşte să îşi arunce numele „într-o astfel de lume”.

Se pare că decizia Cătălinei vine după un val de comentarii negative care a apărut pe pagina sportivei, după ce a apărut informația despre o posibilă candidatură a Catalinei Ponor, pe listele PSD. Spre exemplu, Alexandru Valentin Iedu din Constanța i-a transmis sportivei, pe pagina de facebook: „Catalina, te iubim si avem incredere ca vei lua decizia corecta. Parerea mea personala este ca asocierea imaginii tale cu un partid complet corupt nu este benefica” - comentariul a primit peste 230 de aprecieri; Xavier Heisenberg: „Stim toti ca tot ceea ce ai obtinut in viata a fost prin munca enorma si sacrificii pe masura, cei care te admiram vrem doar sa nu iti bati joc de tine, de tot ceea ce ai realizat pana acum :). Asocierea ta cu acel partid iti va murdari imaginea si performantele extraordinare...:(”; Maria Stanciu Catalina: „nu te murdari! Nu intra in politica , mai ales din partea PSD, nu asta e menirea ta!”.

Luaţi prin surprindere după declaraţiile Cătălinei Ponor, social-democraţii nu s-au mai grăbit, vineri, să discute pe tema listei de candidaţi la Parlament. Deşi se credea că vineri se stabilieşte o anumită ordine în listă, PSD Constanţa a decis că este timp suficient până la alegeri şi că nu mai este cazul să fie luate decizii pripite ori să fie făcute publice nume, pentru a nu se repeta istoria „Ponor”. „Şi am discutat o oră cu Cătălina la sediul PSD Constanţa. A venit cu mama ei…”, a comentat un social-democrat, debusolat de anunţul gimnastei.

Dar, dacă aceasta a refuzat PSD, facem precizarea că există alţi 48 de doritori să ajungă în Parlamentul României. Astfel, 48 de constănţeni şi-au depus dosarele de intenţie să candideze, între aceştia numărându-se actualii parlamentari Nicolae Moga, Ileana Dumitrache, Radu Babuş, Mircea Titus Dobre, Florin Gheorge. Lor li se alătură în lista de doritori George Vişan, Constantin Baschinos, Cristinel Dragomir.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614