REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

„Săltată” din propria maşină, agresată şi lăsată fără bijuterii de fostul iubit!

„Săltată” din propria maşină, agresată şi lăsată fără bijuterii de fostul iubit!

Replica API 13 aprilie 2016 | 11:00 286

Răzbunarea unui rănit în dragoste!

Răzbunarea unui rănit în dragoste!

Un individ din Medgidia nu a putut suporta faptul că a fost părăsit de iubită, motiv pentru care a urmărit-o, a luat-o cu forţa şi apoi i-a smuls bijuteriile, abandonând-o pe o stradă din localitate. Femeia a mers la Poliţie, iar bărbatul a fost arestat la domiciliu. Pe 11 aprilie anul curent, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia l-au trimis în judecată pentru lipsire de libertate.

Constantin Daniel Sîrbu a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce fosta lui concubină, Andreea H., l-a reclamat la Poliţie. Mai exact, pe 21 martie anul curent, acesta ar fi urmărit-o şi i-a blocat maşina pe o stradă din Medgidia. A luat-o cu forţa, a băgat-o în autoturismul lui, spunându-i că vrea să discute, cu gândul că poate mai există vreo cale de împăcare. Când a văzut că nu e rost de aşa ceva, Constantin s-a enervat şi a început s-o jignească şi s-o smucească, după care ar fi aruncat-o în iarbă, cerându-i bijuteriile pe care Andreea le purta, precizând că şi el a pus bani pentru ele.

Cum nu a ascultat, bărbatul i-a smuls lanţul de la gât şi cerceii din urechi şi a lăsat-o acolo. S-a urcat la volan şi a dispărut. Victima a mers la Poliţie, unde a depus plângere pe numele lui. Suspectul a fost imediat prins şi, pe 22 martie, a fost propus spre arestare la Judecătoria Medgidia, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal. Magistraţii au respins cererea procurorilor, plasându-l în arest la domiciliu pe o durată de 30 zile, de la data 22.03.2016 până la data de 20.04.2016, inclusiv.

Inculpatul a contestat decizia, care i-a fost respinsă de Tribunalul Constanţa, pe 28 martie anul curent. Cercetările procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au continuat şi, pe 11 aprilie, Constantin Daniel Sîrbu a fost trimis în judecată pentru lipsirea de libertate în mod ilegal, urmând a se fixa şi primul termen în proces.

Potrivit Art. 205 din Noul Cod Penal, fapta se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 7 ani, iar dacă este săvârşită de către o persoană înarmată; asupra unui minor; punând în pericol sănătatea sau viaţa victimei, pedeapsa este închisoarea cuprinsă între 3 şi 10 ani. Precizăm că se consideră lipsire de libertate răpirea unei persoane aflate în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa ori de a se apăra.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218