REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL la Ovidiu între două familii: „Noroc c-a ieşit tatăl meu la poartă, dar l-au lovit pe el!”

SCANDAL la Ovidiu între două familii: „Noroc c-a ieşit tatăl meu la poartă, dar l-au lovit pe el!”

Replica API 23 iulie 2015 | 19:01 547

Anchetă pentru ameninţare, loviri şi distrugere!

Anchetă pentru ameninţare, loviri şi distrugere!

Sursa foto: nationalisti.ro

Scandal de proporţii la Ovidiu! Tachinările dintre două familii, între care una de etnie romă, au degenerat, ajungându-se la loviri în plină stradă. Reclamaţia a venit din partea unei femei, Mihaela C., care susţine că a fost acostată în apropiere de domiciliul ei de mai mulţi indivizi. Totodată, femeia susţine că a avut noroc pentru că a ieşit tatăl ei la poartă, astfel scăpând nevătămată, însă, din nefericire, a ajuns el victima scandalagiilor. Oamenii legii au declanşat o anchetă pentru sâvârşirea infracţiunilor de ameninţare, loviri şi alte violenţe şi distrugere.

Spiritele s-au încins pe strada Poporului din localitatea Ovidiu, în apropiere de cimitir. De mai multă vreme, locuitorii sunt în conflict cu mai mulţi indivizi de etnie romă, care le sunt şi vecini. Aceştia spun că fac gălăgie, copiii sunt lipsiţi de educaţie, vorbesc urât, se iau de lume pe stradă, iar scandalurile sunt nelipsite. Schimburi de replici au tot fost, în prim plan ajungând familia Mihaelei, care le-a tot atras atenţia ţiganilor să se potolească. Numai că, în seara de 16 iulie, femeia susţine că s-a speriat foarte tare. “Eram cu copilul în braţe şi era să fiu bătută de mai multe persoane de etnie romă. Am avut noroc pentru că a ieşit tatăl meu la poartă şi aşa am scăpat eu şi copilul, da l-au lovit pe el cu o bâtă în cap. Vroiam să vă întreb dacă funcţionează camera de luat vederi din zonă. Menţionez că locuiesc pe strada Poporului, aproape de cimitir”, a scris Mihaela pe pagina de Facebook a primarului George Scupra. Totodată, ea relatat şi faptul că în urmă cu ceva timp i s-a furat gardul iar acum, când au sărit ţiganii s-o bată, îi este frică să mai iasă din casă. În asentimentul Mihaelei au fost şi alţi locuitori, ei menţionând că toţi au probleme cu ţiganii. “Nu mai avem linişte, în tot cartierul avem o familie de ţigani care ne terorizează, au şi foarte multe datorii către stat, de ce nu se face ceva, să le ia casa, aşa poate scăpăm de ei” dar şi “Mie mi-a dărâmat vecinul de două ori gardul!” sau “Şi pe strada Coralilor avem probleme cu ţiganii, în locul unde a fost depozitul de lemne al lui Fane. Se adună peste 50 de inşi, joacă barbut sau cam aşa ceva. Ţipă, fac scandal, plus că şi-au înmulţit şi animalele: cai, vaci, oi. Cum de fiecare dată domnul primar ne-a găsit soluţii, cu siguranţă va găsi şi acum”, au scris oamenii. Edilul din Ovidiu a menţionat că toate camerele de supraveghere funcţionează şi că trebuie să găsească o soluţie pentru rezolvarea problemei. “În ultima vreme să ştiţi că a scăzut infracţionalitatea în Ovidiu şi mulţi au fost arestaţi (de către cei de la Poliţia Naţională unde este alt comandant, ajutaţi de Poliţia Locală)! Dar vă daţi seama că la Poliţia Locală sunt 2 - 3oameni pe zi, care trebuie să ajungă şi la Culmea şi la Poiana şi peste tot! Mai mulţi nu pot fi angajaţi pentru că posturile sunt blocate. Este greu să faci faţă! Dar trebuie să găsim o soluţie”, a spus George Scupra. Revenind la nefericitul eveniment în care a fost implicată Mihaela, menţionăm că oamenii au sunat la 112, la faţa locului ajungând poliţiştii, care au declanşat o anchetă pentru ameninţare, loviri şi alte violenţe şi distrugere, urmând a se lua măsurile care se impun. De asemenea, precizăm şi faptul că, în timpul scandalului, persoanele de etnie romă s-au apucat să rupă şipci din gardul acesteia, cu care o ameninţau. De asemenea, tatăl Mihaelei a fost transportat la spital în urma loviturii suferite, după care a mers la Serviciul de Medicină Legală Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614