REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandal şi lustre sparte pe Lăpuşneanu, la un laborator foto

Scandal şi lustre sparte pe Lăpuşneanu, la un laborator foto

Replica API 27 mai 2016 | 00:15 340

Anchetă

Anchetă

Scandal de proporţii pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona City Park Mall! Doi bărbaţi s-au luat la harţă, unul dintre ei nefiind mulţmit de calitatea serviciilor oferite de firma la care celălalt lucra. Conflictul a degenerate şi s-a lăsat cu apeluri la 112, lustra sparte şi promisiuni cu trimiterea în judecată!

Conflictul spontan a izbucnit în zona City Park Mall din municipiul Constanţa, joi, 26 mai! Cadrele medicale ale SAJ dar şi un echipaj SMURD au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane care susţinea că a fost agresată. Aceasta este stabilă, medicii stabilind că nu este vorba despre răni grave. Mai exact, incidentul a avut loc în cadrul unui laborator foto! Se pare că un client, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, nu a fost mulţumit de fotografiile realizate, motiv pentru care s-a luat la harţă cu un angajat, în vârstă de 27 de ani.

După ce s-au jignit, bărbaţii s-au îmbrâncit, unul dintre ei sunând ulterior la 112. La faţa locului au ajuns cu promptitudine poliţiştii Secţiei 2, care au aplanat conflictul. Momentan, cei doi au ales să nu depună plângeri. De partea cealaltă, angajatul laboratorului foto susţine că acel client a distrus şi nişte bunuri şi urmează să-l dea în judecată.

„Nu pot să vă spun prea multe deorece se face o anchetă interioară, în cadrul firmei. Cât despre bărbatul care susţine că a fost agresat..., de fapt el a venit şi a agresat şi a primit şi o amendă contravenţională pentru deranjarea liniştii şi ordinii publice. El nu a fost agresat absolut deloc. A venit, a făcut scandal în cadrul firmei şi apoi a avut o altercaţie cu managerul. Apoi a venit Poliţia şi SMURD-ul şi l-au luat şi urmează ca firma să îl dea în judecată pentru pagubele suferite. A spat două lustre”, a declarat un angajat al firmei. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU, Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614