REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Scandal zilnic între taximetrişti şi turiştii veniţi la mare: „Ne-am săturat să sunăm la Poliţie!”

Scandal zilnic între taximetrişti şi turiştii veniţi la mare: „Ne-am săturat să sunăm la Poliţie!”

Replica API 23 iulie 2016 | 00:00 307

La Constanţa

La Constanţa

Stația de taxi de la Delfinariul din Constanța s-a transformat într-o parcare pentru zecile de turiști care nu reușesc să găsească un loc unde să își lase mașinile. Taximetriștii sunt nevoiți să se certe zi de zi cu turiștii veniți la mare. Sunt cazuri în care conflictul poate degenera în ceva mai grav. Pentru a încerca să înțelegem problema, reporterii „Replica” de Constanța au discutat cu ambele „tabere”.

Lipsa locurilor de parcare din zona Delfinariu a provocat un întreg scandal între taximetriștii care stau și așteaptă clienți și turiștii care vizitează Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Unul dintre șoferii de taximetru ne-a povestit că atunci când începe sezonul estival, încep și problemele. „Avem problema asta și nu ne întelege nimeni. Noi încercăm să câștigăm un ban, iar ei parchează în stație și ne strică treaba. Ne-am săturat să sunăm mereu la Poliția Locală. Uneori nu mai sunăm, încercăm să îi facem pe turiști să înțeleagă.

Cel mai rău este în weekend. Recent, câțiva turiști ne-au amenințat și am fost nevoiți să ne unim toți taximetriștii ca să calmăm spiritele”. În același timp, turiștii sunt nemulțumiți de lipsa locurilor de parcare in zonă: “Unde să parcăm? Nu cunoaștem orașul. Păzim mașinile cât timp rudele vizitează Delfinariul, iar daca apare Poliția, plecăm repede”. Contactați de „Replica”, reprezentanții Poliției Locale ne-au declarat că ei cunosc situația și că vor interveni de fiecare dată când sunt semnalate aceste probleme.

Gabriel GÎRBACI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102