REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Se întâmplă la Constanţa: O tânără, tâlhărită în trafic, în PROPRIUL autoturism!

Se întâmplă la Constanţa: O tânără, tâlhărită în trafic, în PROPRIUL autoturism!

Replica API 11 iulie 2016 | 10:05 346

Hoţii nu se tem de nimic!

Hoţii nu se tem de nimic!

Siguranţa constănţenilor se agaţă de un fir de aţă! Un exemplu concret este cel al unei tinere care a fost oprită şi tâlhărită în trafic. Un invidid necunoscut a vrut să o lovească şi a reuşit să-i fure cheia maşinii chiar din contact! Oamenii legii au fost sesizaţi, iar acum se desfăşoară o anchetă.

Hoţii nu mai au limite! De un eveniment nefericit avea să aibă parte o tânără constănţeancă, în vârstă de 24 de ani! Aceasta a fost oprită în trafic de un alt şofer, moment în care individul s-a năpustit asupra femeii, încercând s-o deposedeze de bunuri. Până la urmă, hoţul a reuşit să-i fure cheia din contactul maşinii. Concret, joi, 7 iulie a.c., Andreea C., aflată la volanul propriului autoturism pe bulevardul Tomis spre Palazu Mare, a tras o sperietură de pomină! Un alt participant la trafic ar fi claxonat-o insistent, moment în care femeia a oprit maşina pentru a vedea ce nemulţumire are bărbatul respectiv. Nici prin cap nu i-a trecut şoferiţei ce avea să i se întâmple! Într-o fracţiune de secundă, şoferul nervos a venit la geamul de pe partea dreaptă a automobilului şi ar fi încercat să o lovească pe femeie şi să-i fure telefonul. N-a reuşit, însă bărbatul n-a plecat cu mâinile goale. Individul a reuşit să smulgă cheile din contact şi a fugit. Speriată, victima a făcut imediat o sesizare pe un site de socializare, ulterior făcând apel şi la oamenii legii. „În urma unui eveniment petrecut aseară la Peco Rompetrol pe bulevardul Tomis la intersecţia cu bulvardul Aurel Vlaicu, în zona vaporaşului, o persoană cu o maşină gri (aducea cu un Opel Astra) cu patru uşi, cu numere provizorii, a intrat în maşină peste mine încercând să îmi fure telefonul, apoi furându-mi cheile din contact, persoana agresivă a încercat să mă lovească! Rog să mi se ofere informaţii dacă cineva cunoaşte maşina sau persoana să îmi dea informaţii! Ofer recompensă!”, a scris femeia pe facebook. Reacţiile oamenilor nu au întârziat să apară, iar majoritatea a sfătuit-o să depună plângere la poliţie. Lucru ce s-a şi întâmplat! Potrivit oamenilor legii, până la această oră nu a fost identificat infractorul, însă cercetările continuă în acest caz. După spusele Andreei, se pare că individul nu era singur în maşină şi nu exclude nici varianta ca agresorul să fi fost pus de cineva pentru a-i fac rău. „Aş vrea să nu cred că a fost pus de cineva, pentru că nu am avut probleme cu nimeni. Este posibil, dar dacă ar fi fost aşa, nu cred ca m-ar fi atacat într-un loc public şi luminat, plus că era cu o femeie în spate”, a spus tânăra, pentru „Replica” de Constanţa. Nu este exclusă nici varianta ca bărbatul să fi reacţionat aşa nemulţumit de o manevră anterioară a tinerei în trafic.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218