REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şi-a ieşit din minţi când a văzut ce i-a făcut chiriaşul: "Casa e plină de boschetari, beau spirt şi rivanol"

Şi-a ieşit din minţi când a văzut ce i-a făcut chiriaşul: "Casa e plină de boschetari, beau spirt şi rivanol"

Replica API 11 februarie 2014 | 00:00 606

Fost puşcăriaş, evacuat cu Poliţia

Fost puşcăriaş, evacuat cu Poliţia

Scandal de proporţii pe strada Dunării, din zona Far! Erol Becmambet, spaima zonei - am putea spune, care doar ce a terminat de ispăşit o pedeapsă cu închisoarea pentru omor, a făcut-o iar lată. A devenit chiriaşul unui apartament în blocul MG5, însă proprietarii s-au trezit că locuinţa este plină de boschetari. La faţa locului a ajuns şi Poliţia, lucrurile au fost scoase din locuinţă, însă Erol a început cu ameninţările: "Vă dau în judecată, bă, voi sunteţi nebuni? Vă bag la tâlhărie", ţipa el la oamenii legii.

Fraţii Erol şi Genghiz Becmambet sunt două personaje "pitoreşti", foarte cunoscute de poliţiştii Secţiei 5. Erol a fost condamnat pentru crimă, iar celălalt este ştiut drept persoană care mănâncă şi doarme prin gunoaie. Un fel de "prinţ şi cerşetor" dacă îi pui unul lângă celălalt, însă caracterele celor doi sunt similare.

Proprietara, îngrozită de ce a găsit în apartament

În cazul de faţă vorbim despre o femeie, care, de bună credinţă, a închiriat apartamentul, situat pe strada Dunării, unui domn îmbrăcat bine, după cum a spus chiar ea, contractul fiind semnat la data de 20 ianuarie, cu 200 de euro pe lună. Numai că, la scurt timp, a fost sunată de vecini, aceştia spunându-i că mai mulţi boschetari se tot perindă pe acolo şi fac gălăgie. "M-a sunat vecinul de la etajul inferior că sunt nişte boschetari în imobil. La 11 noaptea m-au sunat (vineri spre sâmbătă - n.r.). Vă daţi seama că la ora aceea nu am avut cum să vin. Am venit sâmbătă pe zi, intrau valuri - valuri aici, peste tot numai gunoaie. Eu am dat casa zugrăvită, curată şi am găsit dezastru. Plină de boschetari, beau spirt şi rivanol. Astăzi (luni -n.r.) i-am dat afară din casă, am chemat şi Poliţia. Aveau bâte, corpuri contondente", a declarat, pentru "Replica", proprietara apartamentului. Tot ea a spus şi faptul că a închiriat apartamentul unui bărbat bine îmbrăcat. "Eu l-am văzut curat, bine îmbrăcat, de unde era să ştiu cine e, că e criminal, că e cu boschetarii, că doar nu-i scrie în frunte", a mai spus femeia. Domnul bine îmbrăcat era chiar Erol Becmambet, care a sosit şi el la faţa locului, dar şi fratele acestuia, Genghiz, cât şi agentul imobiliar care a tranzacţionat închirierea. Erol s-a enervat peste măsură când şi-a văzut lucrurile în stradă, începând să înjure şi să ameninţe că va da proprietarii, dar şi Poliţia, în judecată. "Dacă au ajutat doi - trei boschetari la mutare, asta nu înseamnă că dormeau acolo. Hai, luaţi-mi lucrurile şi vă bag la tâlhărie. Cum să mi le scoateţi dintr-o casă pentru care eu am plătit? Eu sunt proprietarul că am plătit chiria pentru două - trei luni. Am acte, bă, voi sunteţi nebuni? Vă dau în judecată, să ştiţi", ţipa Erol. Atât oamenii legii, cât şi agentul imobiliar i-au explicat cum stau lucrurile, că acel contract era încheiat între el şi proprietar, iar ceilalţi nu aveau nici un drept să vină în apartament. În plus, agentul imobiliar a intervenit, spunând că actul încheiat nu are nici o valoare întrucât nu a fost declarat la Financiar, el reprezentând doar o înţelegere amiabilă între părţi, iar cum proprietara vrea să-l dea afară, nu are ce face şi trebuie să se supună. Scandalul a mai continuat, în cele din urmă Erol spunând că va aduce o maşină pentru a-şi lua lucrurile. Menţionăm că Erol Becmambet şi-a omorât, prin înjunghiere, un coleg de pahar, în anul 2003. La cumplitul eveniment a participat şi fratele acestuia, Genghiz. A fost eliberat din penitenciar după ce şi-a ispăşit pedeapsa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218