REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SITUAȚIE HILARĂ?! STÂLPI DE ILUMINAT MONTAȚI CU BECURILE CĂTRE CÂMP

SITUAȚIE HILARĂ?! STÂLPI DE ILUMINAT MONTAȚI CU BECURILE CĂTRE CÂMP

Replica API 9 iunie 2017 | 08:14 825

Ce spune Primăria Constanța

Ce spune Primăria Constanța

Situație hilară la malul mării! Cel puțin așa susțin anumiți constănțeni care au precizat că, de fapt, situația ar fi de plâns. Este vorba despre niște stâlpi de iluminat public, amplasați în zona străzii Drumul Hoților. Și nu oricum: cu becurile către câmp, nu către drum. Primăria Constanța a venit cu explicația: acolo se va construi o stradă chiar pe partea cu lumina.

Un constănțean a sesizat cotidianul Replica de Constanța cu privire la o situație dubioasă, întâlnită pe drumul spre Cumpăna, în zona străzii cunoscută ca Drumul Hoților. Menționăm de la bun început că sectorul aparține Primăriei Municipiului Constanța. Revenind, omul a precizat faptul că acolo sunt amplasați niște stâlpi de iluminat, funcționali, dar care ar fi fost montați anapoda.

"Uitați și dumneavoastră cum sunt puși. Luminează grâul. Drumul este în dreapta, iar becurile către stânga. Ca la noi.... la nimeni. În plus de asta, acolo e câmp. Dar ei luminează pe timp de noapte, în câmp. Cine plătește pentru asta? De ce au fost montați? Ce interese sunt?", a spus acesta. Iar din poze se poate observa faptul că sunt amplasați cu becurile către câmp și nu către drum și că, da, noaptea se aprind becurile. Situația a fost adusă la cunoștința reprezentanților Primăriei Constanța, care s-a interesat și a venit cu explicația: "Stâlpii au fost montați bine în acea zonă.

Este adevărat că drumul acela, Drumul Hoților, este în partea dreaptă. Dar el este făcut de oameni, înțelegeți? Conform cadastrului, drumul va fi în partea stângă, fix acolo unde luminează stâlpii. Pe partea cealaltă. Stâlpii aceia au fost amplasați printr-un proiect prin fonduri europene, atunci când a fost realizat iluminatul public și în cartierul Compozitorilor, în anumite zone din Palazu Mare, pe strada Baba Novac.

Tot atunci a fost și aici unde spuneți, adică în Constanța Sud. De fapt, aici sunt două străzi: Prelungirea Meșterul Manole, adică aceasta despre care vorbim, și General Averescu. Proiectul a fost finalizat în luna octombrie a anului trecut". Prin urmare, conform declarațiilor reprezentanților administrației locale, acolo va fi construită strada pe partea cu becurile stâlpilor, fiind vorba despre Prelungirea Meșterul Manole. La un moment dat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
defatp niste smecheri au avut sau inca au terenuri acolo si ca sa momeasca fraierii sa cumpere... uite domne au pus si stalpi in cateva luni vin cu asfalt. acum vreo 5 ani eram interesat si eu sa cumpar un lot acolo si acelseasi povesti cu canalizare curent gaze asfalt.... e aprobat de primarie in cateva luni se incepe. ei bine au trecut 5 ani si tot camp este. vaide fraierii care au cumparat deja.
0
0
Acolo vor fi construite case si vor fi iluminate curtile oamenilor
0
0
AICI SUNT BANII DVS!!!
1
0
V-ati gandit ca poate alianiamentul strazii este altul decat cel facut de toparlanii care au intrat cu masina pe unde i-a taiat capul?
2
1
faza lunga in camp,,si faza scurta pe strada,,,eeeee bine.
0
0
sa nu mai comentam miile de nereguli si tampenii facute de ENEL ce te lasa in bezna la orice ora iar remedierile le fac cand as aduc aminte, ex. la Mangalea nu arede iluminatul public stradal de peste 2-3 saptamani pe artera principala, Vede cineva ? sa nu mai comentam ca becurile au senzori, merg 5 min. iar 10 astepti sa se aprinda din nou si tot asa !
0
0
stalpii raman aprinsi doar ca sa se vanda mai repede terenurile din zona.Strada o sa se construiasca dupa ce va fii locuita toata zona.
2
2
Situatia e oricum hilara, daca au montat stalpii inainte de a face strada. Ca si cum ai construi mai intai balcoanele, apoi si blocul.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369